19 / 03 / 2024

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.




Yaz havasını hissetmek için illa bir yazlık eve sahip olmak gerekmiyor. Ferah ve aydınlık bir dekorasyonla kışlık evlerde de yaz havası estirmek mümkün. Yazlık mekanların dekorasyonunda, konfor ön planda olurken şıklık da bir o kadar önem taşıyor. 


Yaz denince akla gelen iki renk ise mavi ve beyaz. Bu iki rengi, alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.  


Sizce de yazlık veya devamlı kullandığınız evinizin küçük yaz dokunuşlarına ihtiyacı yok mu?


Tüm mekanda beyaz ve mavinin dinginliğine uyum sağlayacak ve benzersiz şıklığıyla fark yaratacak en özel Häfele ürünlerini sizin için derledik. 



Country esintisiyle ruhunuzu dinlendirin


Evinizin aksesuar ve donanımlarında alışılagelmiş krom veya çelik renkler yerine antik bronzu tercih ederek, bulunduğunuz ortamda country esintisi yaratabilirsiniz. 


Häfele’nin, Akdeniz’in bohem ruhu, güneş ve bağbozumu renklerini taşıyan Toscana kapakları ile mutfak ve banyolar değişiyor. Bu konsepti klasik dokuları bugünün estetik anlayışıyla birleştiren antik bronz aksesuar ve donanımlarla tamamlayabilirsiniz.  



PRATİK VE ŞIK DEPOLAMA ALANLARI 


Aradığımız her şeyi kolayca bulabileceğimiz, şık ve düzenli görünen bir gardırop ve vestiyerinin olmasını kim istemez ki? Peki ya mutfaklara benzersiz bir şıklık katacak bir raf sistemini?


Çoğunlukla mekan darlığından veya dolap içerisindeki alanın yetersizliğinden dolayı çoğu zaman üst üste yığılmış eşyalarla karşı karşıya kalırız. 


Aslında pratik fikirleri uygulayarak evlerin görsel açıdan daha şık ve düzenli olmasını sağlayabilirsiniz.


Küçük alanları verimli kullanarak daha fazla depolama alanı sağlayan akıllı çözümler isterseniz Hafele’nin işlevsel ve şık Select Gardırop ve Vestiyer Aksesuarları beyaz serisi tam size göre…



Geri Dön