24 / 04 / 2024

Hafele Eskişehir müşterileriyle yeni mekanında buluşuyor!

Hafele Eskişehir müşterileriyle yeni mekanında buluşuyor!

Hafele, Eskişehir mağazasını şehir merkezine taşıdı. Hafele Eskişehir franchise iş ortağı Türkkan, Hafele'nin, Eskişehir'de de büyük projelerin ve mobilya sektörünün yıldızı olmaya devam ettiğini söyledi.



Dünya çapındaki 88 yıllık deneyimi, tasarlayıp geliştirdiği ürünleriyle bilinen Hafele, Eskişehir mağazasını şehir merkezine taşıdı.

Dekorasyon meraklılarıyla yeni mağazalarında buluştuklarını belirten Hafele Eskişehir franchise iş ortağı Vural Türkkan, Hafele'nin, Eskişehir'de de büyük projelerin ve mobilya sektörünün yıldızı olmaya devam ettiğini söyledi.

Mağazanın şehir merkezine taşınmasıyla son tüketicinin, evine meraklı, dekorasyona düşkün herkesin ilgi odağı olduklarını aktaran Türkkan, "Hafele mobilya ve kapıda, ahşap ve camı çıkardıktan sonra geriye kalan her şeyi temin ediyor. Bünyemizde mutfaklar, yatak odaları, banyolar, oturma odaları, ofisler, mağazalar, çocuk odaları ve hatta yatlar, yani bütün yaşam alanları için estetik, yenilik ve işlevselliği birleştiren binlerce özel ürün çeşidi barındırıyoruz. Hafele mağazaları mimar, iç mimar, küçük ve orta ölçekli mobilya üreticisi ile dekorasyona meraklı hanımlara sınırsız hizmet sunmak amacıyla açıldı ve bu mağaza sayılarının hızla artması planlanıyor" diye konuştu.

Kravatlıktan pantolonluğa, ayakkabılıktan portatif askılığa, raylı sepetlerden kemerliğe kadar dolap organizasyonu için gereken tüm ayrıntıları tek elden karşılayabildiklerini kaydeden Türkkan şöyle devam etti, "Sabunluk, tuvalet kağıtlığı, diş fırçalığı, çöp kovası, ayna, çamaşır sepeti, havluluk gibi aksesuarlarla banyolar için yeni çözümler sunuyoruz. Seramik, alüminyum ve camdan üretilmiş çok özel lavabolar, birinci kalite armatürler ile de son tüketicinin gözdesiyiz. Dünyaca ünlü 50'nin üzerinde markanın distribütörlüğünü, Bosch, Franke, Viko ve Fischer gibi markaların da bayiliğini yürütüyoruz. Her tarza ve bütçeye hitap eden kapı kollarında ve mobilya kulplarında iddialıyız. Aydınlatma sistemleri ile mekan ve mobilya tasarımında yeni bir çığır açıyoruz."

K. Umut  Ünal / DÜNYA


Geri Dön