19 / 04 / 2024

Hak Yapı Günaydın Konakları'nda 179 bin TL'ye!

Hak Yapı Günaydın Konakları'nda 179 bin TL'ye!

Hak Yapı'nın Günaydın Konakları projesinde fiyatlar 179 bin liradan başlıyor!



Hak Yapı tarafından inşa edilen Günaydın Konakları projesinde yaşam bu yıl başlıyor. En son deprem yönetmeliklerine uygun şekilde inşa edilen Günaydın Konakları projesi 4 blokta 102 konuttan meydana geliyor.

7 bin metrekare alana kurulan Günaydın Konakları projesinin yüzde 70’i yeşil alan ve sosyal alanlara ayrıldı. Projede satışların yüzde 70’i bir yıldan kısa bir sürede tamamlandı.

Günaydın Konakları projesinde çocuk havuzu, kapanabilir fonksiyonlu yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı fitness salonu gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, açık ve kapalı otopark, 7 gün 24 saat güvenlik, seyir ve oturma alanları, görüntülü diafon sistemi, uydu sistemi, yangın alarm sitemi , engelli ulaşımı, kameralı güvenlik sistemi, hizmet birimleri gibi özellikleri bulunan Günaydın Konakları projesi Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor.

Günaydın Konakları , Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport , Pendorya, Neomarin Metro AVM, İstanbul Park, Pendik IDO iskelesi, İstanbul City Port, Divan Otel, Greenpark’a yakın konumda inşa ediliyor. Ayrıca bölgede yeni yapılandırılacak üniversiteler, Teknopark teknoji üssü ve beşyıldızlı oteller gibi önemli zengin konumlara yakınlığı ile yaşamın merkezinde konumlanıyor.

17 bin 475 metrekare inşaat alanı bulunan Günaydın Konakları projesinde bloklar beş katlı olarak tasarlandı. Projede teslimler önümüzdeki Temmuz ayında yapılacak. Günaydın Konakları projesinde alanları 95 ile 118 metrekare arasında olan 2+1 dairelerin fiyatları 179 bin liradan başlıyor ve 230 bin liraya kadar çıkıyor. 118 ila 138 metrekare 3 oda 1 salon evler 230 bin liradan başlayıp, 310 bin liraya kadar yükselen fiyatlarla satılıyor. 235 metrekare 4+2 dairelerin fiyatlarıysa 370 bin lira ile 470 bin lira arasında. Projede peşin ve kredili satışlarda uygulanan yüzde 5 iskonto indiriminden faydalanmak için son 3 gün!

İLETİŞİM :

Aydınlı mah. Gürpınar cd Aydınlı-Tuzla / İSTANBUL

444 1 620

[email protected]

www.hakyapi.com.tr

www.gunaydinkonaklari.com

Nagihan Arat


Geri Dön