24 / 04 / 2024

Hak Yapı Pera Park teslim tarihi!

 Hak Yapı Pera Park teslim tarihi!

Firma: Hak Yapı

Proje: Pera Park

Sahil ve E-5’e 1.5 km, Kartal Eğitim Hastanesi’ne 3 km, Adliye’ye 1.5 km mesafede yükselen Hak Yapı Pera Park teslim tarihi hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanmanız mümkün...



Hak Yapı  Pera Park  teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarına değinelim Konutların  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede, 20 katlı 2 blok yer alıyor.


Hak Yapı tarafından yaşama geçirilen Perapark Kartal ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Firma bünyesinde de ödeme planı bulunan Hak Yapı Pera Park teslim tarihi hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje, sahil ve E-5’e 1.5 km, Kartal Eğitim Hastanesi’ne 3 km, Adliye’ye 1.5 km uzaklıkta konumlanıyor.


 Hak Yapı Pera Park teslim tarihi!


8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Hak Yapı  Pera Park satış fiyatları hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.  Projede toplam 320 adet daire yer alıyor.


Hak Yapı Pera Park teslim tarihi Ekim 2015 olması öngörülüyor. Satışların devam ettiği projede; buhar odası, çocuk oyun alanları,  spor salonu, fitness center, güvenlik, otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Kartal Pera Park satış ofisi: Karlıktepe Mah. Gürsel Cad. No:15/1 Kartal-İstanbul


Hak Yapı Pera Park iletişim:

Telefon: 444 1 620

Web: www.perapark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön