24 / 04 / 2024

Hakan Çağlar kimdir?

Hakan Çağlar kimdir?

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar kimdir? Hakan Çağlar, Emay İnşaatı ne zaman ve kiminle kurdu? Emay İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?



Hakan Çağlar kimdir?

Hakan Çağlar, 1966 yılı Isparta doğumlu. İlk ve orta eğitimini Isparta’da tamamlayan Hakan Çağlar 1988 yılında ODTÜ’de İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


1990 yılında ise ODTÜ’de İnşaat Ulaşım anabilim dalında yüksek lisans yapan Hakan Çağlar, ODTÜ’den arkadaşı olan Yusuf Gören ile birlikte Emay İnşaat’ı kurdu.


Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, Parsons Brinnckernoff Int.’de 1998-1990 yılları arasında otoyol projesinde görev aldı. 1991-1993 yılları arasında da ENKA-ENET proje grubunda çalıştı. 


Evli ve iki çocuk babası olan Çağlar, 1993-1995 yıllarında serbest bir şekilde mühendislik yaptı. 1995 yılında çocukluk arkadaşı ve ODTÜ’den birlikte mezun olduğu Yusuf Gören ile birlikte EMAY İnşaat’ı kurdu. 


Emay İnşaat projeleri:

Maltepe Toplu Konut İnşaatı – İBB, Adapazarı 182 adet konut ve ada içi altyapı çevre düzenleme işi – TOKİ, Düzce Merkez 558 adet konut ve ada içi altyapı çevre düzenleme işi – TOKİ, 14.Hrup 3 adet ilköğretim okulu inşaatı – İstanbul Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ataşehir 2.044 adet konut inşaatı – Emlak GYO, İzzet Ünver Lisesi inşaatı - İstanbul Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Aşağı Dudullu İlköğretim Okulu – MEB, Bolu Defterdarlık Binası İnşaatı – Emek İnşaat İşletmeleri, Halkalı SSK 400 yataklı hastane inşaatı – Oyak İnşaatı, Çaycuma 100 yataklı SSK hastanesi inşaatı – Oyak İnşaat, Kartal konut inşaatı – İBB, Alibeyköy konut inşaatı – İBB, Avcılar Ziraat Bankası inşaatı, KİPTAŞ İkitelli Cami İnşaatı – İBB, Kartal Soğanlık konut inşaatı – İBB, Pendik Kadın ve Doğum Hastanesi inşaatı – İBB, Kartal Soğanlık konut + işyeri inşaatı – İBB, Sümer Holding inşaatları – İBB, Isparta Türk Telekom inşaatı – Türk Telekom Müdürlüğü, Hisartepe Eğirdir santral binası inşaatı – Türk Telekom Müdürlüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi spor tesisleri inşaatı, Lipetgaz dolum tesisleri, Gazimuhtarpaşa İlköğretim Okulu inşaatı - İstanbul Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Kentplus Ataşehir, Kentplus Mimar Sinan, Kentplus Kartal, Ataşehir Brandium.




Hakan Çağlar:100 bin liranın altında konut satılamaz!
Kentplus'ı yapan Emay İnşaat'ın patronu Hakan Çağlar: İki okul bağışladık!
Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan çağlar, Brandium Ataşehir'i anlatıyor!



Geri Dön