20 / 04 / 2024

Hakan Ergin kimdir?

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?



Hakan Ergin kimdir?

1961 yılında Adana’da doğan Ziya Hakan Ergin, ilköğretim eğitimini Adana’da, ortaöğretim eğitimini ise Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamladı. 


Lisans eğitimini, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Ergin, askerlik görevini tamamladıktan sonra Profilo Holding (Bosch) bünyesinde çalışmaya başladı. 


Daha sonra Eczacıbaşı Holding, Hızlı Tüketim Ürünleri birimine transfer olarak dokuz yıl süre ile bu görevi sürdüren Ergin, 1994-1995 yılları arasında Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Dağıtım Şirketi’nde Genel Müdür olarak görev yaptı. 


Avon Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ergin, 1995 yılında Metro Cash and Carry’e katılmış, farklı ülkelerde 1 yıl boyunca süren bir eğitim ve oryantasyonu takiben, Metro Cash and Carry Türkiye’de Genel Müdür görevine getirildi. 


Ergin, 27.07.2012 tarihinden beri CarrefourSA Yönetim Kurulu’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi.



Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!



Geri Dön