26 / 04 / 2024

Hakan Safi kimdir?

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..



Hakan Safi kimdir?

Hakan Safi, Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanıdır. Hakan Safi, 1973 yılı İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Safi, Yüksek lisans eğitimini ise yine Marmara Üniversitesi'nin İngilizce İktisat bölümünde yaptı. 


Hakan Safi, Amerika Boston Üniversitesi School Of Management-Executive MBA programını tamamlayarak Türkiye'ye döndü. 1996 yılından itibaren de Safi Gayrimenkul’de çalışmalarına devam etmektedir.


Safi Holding tarihçe:

Temelleri 1965 yılına dayanan SAFİ HOLDİNG içinde bulunduğu her sektörde başarısını kanıtlamış bir şirketler topluluğudur. Kurum, köklerindeki yapıyı koruyarak varlık gösterdiği her alanda istikrarlı bir şekilde başarısını sürdürmektedir. 


İlk adımını madencilik ile atmış olan SAFİ HOLDİNG, 1990 yılında yer altı madenciliği ve hafriyatçılık ile adını duyurmuş, 2000’li yıllarda Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak Türkiye çapında genişlettiği bayi ağı ile sektördeki gücünü tüm ülkeye yaymıştır.


SAFİ HOLDİNG bünyesine kattığı; Safi Denizcilik ve Ticaret İşletmeleri A.Ş.; Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş. ile kömür ticaretindeki gücünü farklı sektörlere taşımış, bu sektörlerde söz sahibi olmayı sürdürmüştür.


Safi Gayrimenkul; 

Safi Gayrimenkul Safi Holding bünyesinde kurulan şirketlerden biridir. Şirket, 1965 - 1990 arasında madencilik yapmıştır. Safi Gayrimenkul’ün kurulması ile birlikte inşaat sektörüne yönelen şirket, 2000’li yıllarda Safi Katı Yakıt Sanayi’yi de kurmuştur. 


Safi Gayrimenkul projeleri:

SAFİ ESPADON RESIDENCE

"İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi, kentsel dönüşümün odak noktası olan Kartal’da, E5 karayolunun üzerinde inşa edilen “Safi Espadon Residence”, 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşuyor. Dome Mimarlık tarafından tasarlanan, 101 metre yüksekliğindeki proje üç blok halinde tek parça olarak uzanıyor. 


Bina, konut ve ofis sakinlerine sosyal olanakları güçlü, kent yaşamındaki gereksinimlerin yüksek standartlarla karşılandığı, sağlam inşaat kalitesi ve özel mimarisi ile dikkat çeken bir yaşam merkezi sunuyor. 3 bodrum, zemin ve 19 kattan oluşacak yapının Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve metroya olan yakınlığı hava ve kara ulaşımı açısından oldukça büyük konfor sağlıyor.


Projenin yeşil kat bahçeleri ve özel olarak tasarlanmış terası ile tüm cephelerinden Marmara Denizi veya adalar manzarasını izlemek mümkün olacak. Güçlü mimari özelliklere sahip olan projenin ismi ise kılıç balığı anlamına gelen “Espadon” olarak seçildi.


Projede stüdyo, 1+1, 1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri mevcut. Diğer projelerden farklı olarak stüdyo dairelerin oldukça geniş planlandığı yapıda daire büyüklükleri 59 ile 160 m² aralığında değişiyor."


Safi Gayrimenkul iletişim bilgileri:

Adres: Tophanelioğlu Cad. Arduman İş Merkezi 

B Blok No: 6 K1 34662 Altunizade İstanbul 


Tel: +90 216 651 77 80 (pbx) Faks: +90 216 651 77 84 

E-Posta:  [email protected]  Web:  www.safiholding.com



Geri Dön