26 / 04 / 2024

Hakan Şükür'ün Sakarya’da 36 gayrimenkulüne el konuldu!

Hakan Şükür'ün Sakarya’da 36 gayrimenkulüne el konuldu!

FETÖ Terör örgütü soruşturması, Hakan Şükür ve babasının Sakarya’da 7 ayrı şirkete ortak olduklarını ortaya çıkardı. İkilinin Sakarya’da 36 taşınmazı ve 5 aracına el konuldu



FETÖ Terör örgütü soruşturması, Hakan Şükür ve babasının Sakarya’da 7 ayrı şirkete ortak olduklarını ortaya çıkardı. İkilinin Sakarya’da 36 taşınmazı ve 5 aracına el konuldu.


FETÖ'ye finansman sağladığı iddiasıyla Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlıklarına el konulması ardından yurt genelinde tespit sürerken, Sakarya'da 7 ayrı şirkette hisselerinin olduğu belirlendi. Şükürler'in 7 ayrı şirkete ayrı ayrı yüzde 30 ile yüzde 60 arasında ortaklığı olduğu, Sakarya ili sınırları içinde arsa, daire ve yazlıkların bulunduğu toplam 36 taşınmazı olduğu, Sakarya'da 1'i lüks olan 5 aracın bulunduğu, İstanbul'da tapusunu almadığı her birinin değeri 1 milyon lira olan 2 adet rezidansa sahip olduğu belirtildi. Şükür'lerin Sakarya, İstanbul, Bodrum, Kocaeli'de yazlıkları, arsaları ve binaları olduğu biliniyor. Sadece Sakarya Serpan'da 16 villa 24 daire 3 işyerinden oluşan projenin bedelinin 30 milyon lira civarında olduğu ifade ediliyor.


Sabah


Geri Dön