18 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü vatandaşa kentsel dönüşümü anlatıyor!

Hakan Tütüncü vatandaşa kentsel dönüşümü anlatıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.



Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, kentsel dönüşümün yapılacağı Kepez ile Santral Mahallelerinde vatandaşın ayağına giderek projeyi anlattı ve mutlu sona yaklaşıldığını müjdeledi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği projenin ayrıntılarını anlatması için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ile Kent Estetiği Dairesi Başkanı Ömer Ali Acar 'ı da yanma alan Tütüncü, beraberindekilerle ev ev, kahve kahve gezdi. Tütüncü'nün anlatımının ardından, mahalleliler merak ettiklerini Erçin ile Acar'a birebir sordu, tatmin edici cevaplar aldı. 

İmar planlamaları tamamlandı Resmi Gazetede yayımlanan proje sürecinde vatandaşın bilgi kirliliği nedeniyle huzursuz olduğunu belirten Tütüncü, çeşitli kaygılar yaşayan mahalle sakinlerine net bilgiler verilmesini sağladı. Geçen seçim döneminde Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in pazar yerinde yaptığı konuşmasmda tapularla ilgili çözüm projesini açıkladığım hatırlatan Tütüncü, bu konuyla ilgili imar planlamaları yapıldığını, çeşitli kararlar alındığını söyledi. 

Vitrin imar projesi olacak Antalya'nın kuzey girişindeki 2 mahallenin görünümünün tamamen iyileşeceğini belirten Tütüncü, yeşil alanlar içinde kaliteli binalar yapılacağını söyledi. Kentin vitrin imar projesinin bu 2 mahallede gerçekleşeceğini belirten Tütüncü, "Ancak belediyecilik işi çiftçilik gibidir. Tohumu atmca hemen ertesi gün hasat alamazsınız. 

Bir süre emek harcadıktan sonra, hasat zamanı gelince hasadmızı alırsınız. 

Ama bu konuda çok önemli noktaları geride bıraktık. Büyükşehir Belediyesi buradaki arkadaşlara çok avantajlı teklifler hazırladı." diye konuştu. 



Akdeniz'de Yeni Yüzyıl 


Geri Dön