23 / 04 / 2024

Hakan Yılmaz kimdir?

Hakan Yılmaz kimdir?

Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz kimdir? Hakan Yılmaz ile Yılmaz İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Yılmaz'ın biyografisi ve Yılmaz İnşaat projeleri...



Hakan Yılmaz kimdir?

Hakan Yılmaz, 1970 yılı doğumlu. Lefke Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olan Hakan Yılmaz daha sonra ise 1978 yılında kurulan Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 


Hakan Yılmaz, inşaat sektörüne girişlerini şu şekilde anlattı:

Ailem, Türkiye’nin farklı bölgelerinde taahhüt işleri yaptı. 1995'te ETK Kablo'yu satın aldı. 30 yılı aşkın süredir inşaat sektörü içindeyiz. Otoyol projelerinden havalimanı yapımına kadar birçok iş hayata geçirdik.  İzmir  ve Ankara'da toplu konut projeleri yaptık. Hala yapımı devam eden Fuaye Süreyyapaşa projemiz var. Kiptaş'la hasılat paylaşımı modeliyle yürütülen 620 konutluk projemizi 2013'te bitirmeyi hedefliyoruz. Projenin toplam bedeli 300 milyon TL.


Yılmaz İnşaat projeleri:

Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen bazı projeler şöyle: 42 Maslak, İstinye Hillpark Suites, Evidea Yaşam Konutları, Çubuklu Vadi Evleri, Şişli Tat Center, Tat 2000, Club Belizia Tatil Köyü, Novotel ve İbiş Otel, İbiş Otel Bursa, Doğalgaz Çevrim Santrali, Baymina Enerji Santrali, Neşe Plastik, Serenay Ambalaj.


Fuaye Süreyyapaşa projesi

KİPTAŞ ve Yılmaz İnşaat ortak girişimi ile inşa edildi. 32 bloktan meydana geldi. Toplam 626 konut yapıldı. Projede yer alan daireler 73 ile 212 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. 


2013 Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projenin ortak kullanım alanlarında otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, bilardo, hobi odası, çocuk havuzu ve bisiklet parkurları yer aldı.




Geri Dön