19 / 04 / 2024

Hakim Konakları 19 Haziran'da açılıyor! 245 bin TL'ye 3+1!

Hakim Konakları 19 Haziran'da açılıyor! 245 bin TL'ye 3+1!

Hakim Konakları projesinin açılış töreni, 19 Haziran 2011 Pazar günü Konya Selçuklu'daki proje alanında gerçekleşecek. Proje kapsamında 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Konutların fiyatları 245 bin TL'den başlıyor ve 315 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Hakim Konakları projesinin açılış töreni, 19 Haziran 2011 Pazar günü, 17.00-19.00 saatleri arasında Konya Selçuklu'daki proje alanında gerçekleşecek. Açılışa Okkalar İnşaat yetkililerinin yanı sıra Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Adalet Bakanı Ahmet Kahraman, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de katılacak.

Hakim Konakları, 50 bin metrekare alan içinde A, B, C ve D olmak üzere 4 ayrı tipte 378 ultra lüks ve akıllı daire seçeneği, sizlere ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. Hakim Konakları 'nda 314 adet 200 metrekarelik 4 + 1 ve 64 adet 172 metrekarelik 3 + 1 daire bulunuyor. Projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 245 bin TL ile 260 bin TL arasında değişiyor. 4+1 dairelerin fiyatları ise 280 bin TL 'den başlıyor ve 315 bin TL 'ye kadar yükseliyor.

Yüzde 80 'i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini çok daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Proje; kafe, sinema salonu, açık spor alanları, yüzme havuzu, hobi odası, oyun salonu, çocuk parkı ve daha birçok olanak ile hayallerinizi gerçeğe taşıyor. 2011 'in şžubat ayında temelleri atılan Hakim Konakları 'nda hayat 2013 yılında başlayacak.

Hakim Konakları, Konya 'nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Yüzme havuzundan, fitness salonuna, kafeden sinema salonuna kadar modern hayatın tüm lüksleri bu projede kapınızın hemen dışında sizi bekliyor. Konya Selçuklu 'da hayata geçecek Hakim Konakları, sizlere arzuladığınız tüm konforu ve bir yuvanın içinizi ısıtan sıcaklığını birleştiren yepyeni bir yaşam konsepti sunuyor.

Yüksek hizmet kalitesi ve akıllı daireleri ile sıra dışı bir yaşam alanı olarak hazırlanan Hakim Konakları projesi, farklı aktiviteleri bir arada bulabileceğiniz geniş olanakları ile de gözde tatil merkezlerini aratmıyor. Projenin sosyal yaşam alanlarında açık spor alanları (Tenis, Voleybol, Basketbol), yüzme havuzu, kafe, fitness salonu, vitamin bar, okuma salonu, hobi atölyesi, sinema salonu ve kapalı oyun alanı yer alıyor. Ayrıca, toplantı odaları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanı ve çocuk kulübü de projenin diğer özelliklerinden …

Hakim Konakları, güvenliğiniz ve konforunuz için en son teknolojiyi hayatınıza taşımayı hedefliyor. Bu nedenle tüm daireler, akıllı daire olarak planlanıyor. Bu da birçok kolaylığı bir arada bulabileceğiniz anlamına geliyor. Örneğin iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar verebileceksiniz. Yani yağmur yağdığında evinize “panjurları kapat ” diyebileceksiniz. İnternetten evinize ulaşarak tüm evi kontrol edilebileceksiniz. Tüm aydınlatmaları bireysel olarak ve dokunmatik panelden ayrı ayrı ya da birlikte kontrol edilebileceksiniz.Dairenizden çıkarken tek tuşa bastığınızda elektrik, su ve doğalgazınızı kapatabileceksiniz.Dijital termostat ile evin ısısını ayarlayabileceksiniz.Dokunmatik ekran ile site içi iletişim sağlayabileceksiniz.

Örneğin dijital panelden kuru temizlemecinize not bırakıp kıyafetlerinizi aldırabileceksiniz ya da anlaşmalı mağazalardan/marketlerden siparişler verebileceksiniz. OGS sistemi sayesinde kumanda, kart ya da bekleme olmadan otoparka girebileceksiniz. Üstelik KNX altyapısı sayesinde tüm bu sistemlere birçok ek yaparak geliştirebileceksiniz.

Hakim Konakları 'nın iç bahçesinde sizleri bambaşka bir dünya bekliyor olacak. Hakim Konakları, size Konya 'nın içinde ama şehrin tüm olumsuzluklarının dışında, hayatın merkezinde ama onun koşturmacasının uzağında olmanın keyfini sunacak. %80 'i yeşil alan olan projede doğanın ve yeşilin huzur veren dinginliğini, devasa süs havuzunda mavinin ruhu rahatlatan güzelliği ile birlikte bulacaksınız. çift cepheli olarak tasarlan daireler ile hem iç bahçedeki güzelliğe hem de Konya 'ya bakan pencerelere sahip olacaksınız.

Konya 'da hayatın yeni merkezi …
Hakim Konakları, Konya 'nın sahip olduğu tüm değerleri yaşatırken, onun modern yüzünü de ileriye taşıyacak bir yaşam konsepti olarak kuruluyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konya 'nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu 'da kusursuz bir dünya sizleri bekliyor.

Hakim Konakları, Türkiye 'nin 4. büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi 'nin kampüslerine 4 km mesafede konumlanmış durumda … Ayrıca her türlü sağlık sorununuzda başvurabileceğiniz tam teşekküllü hastaneler 500 m yakınınızda. şžehrin merkezine kolayca ulaşabileceğiniz bir noktada hayata geçen Hakim Konakları, sizi Türkiye 'nin ve dünyanın dört bir yanına bağlayacak olan otogara 4 km, Konya Havalimanı 'na da 6 km uzaklıkta.

Hakim Konakları Okkalar İnşaat 'ın en son projesi …
1976 yılında İbrahim OKKA tarafından kurulan Okkalar İnşaat, Konya 'nın en büyük inşaat firmalarından biri olma hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor. Konya ve İstanbul 'a 1000 'den fazla konut, sanayi sitesi, mağaza, iş merkezi ve dükkan kazandıran Okkalar İnşaat, bugün müşterilerinin kalite, fiyat ve zaman konularındaki taleplerini sürekli bir şekilde karşılayarak yalnızca Konya 'nın değil Türkiye 'nin de büyük inşaat firmaları arasında yerini almayı hedefliyor.Hakim Konakları da Okkalar İnşaat 'ın en son projesi olarak hayata geçiyor.

www.okkalar.com
www.hakimkonaklari.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön