29 / 03 / 2024

Hakim Konakları Konya'da 210 bin TL'ye! Teslim Haziran 2013'te!

 Hakim Konakları Konya'da 210 bin TL'ye! Teslim Haziran 2013'te!

Firma: Okkalar İnşaat

Proje: Hakim Konakları

Okkalar İnşaat'ın Konya'da yer alan Hakim Konakları projesinde evlerin fiyatları 210 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor...



Okkalar İnşaat güvencesi ile hayata geçen Hakim Konakları, Konya’nın sahip olduğu tüm değerleri yaşatırken, onun modern yüzünü de ileriye taşıyacak bir yaşam konsepti olarak kuruluyor. Hakim Konakları, Konya’nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konya’nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu’da kusursuz bir dünya yeni sahiplerini bekliyor.

İnsanlar artık yeşil ile iç içe, geniş ve daha güvenli kullanım alanları ile birlitke şehrin gürültüsünden ve stresli yaşam koşullarından uzakta, daha sakin doğayla baş başa kalabileceği mekanları tercih ediyor. Bu beklentiler doğrultusunda yapılan düzenlemeler ile  Hakim Konakları  yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Yatay mimari konseptin rahatlığı ile beklentileri karşılayan tüm modern olanaklar bir araya geliyor. 

Değişen yaşam koşulları ve farklılaşan beklentilere yanıt vermek üzere tasarlanan Hakim Konakları, Konyalı ailelerin beklentilerine göre şekillendi. Yüzde 80’i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini çok daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Yüksek hizmet kalitesi ve akıllı daireleri ile sıra dışı bir yaşam alanı olarak hazırlanan Hakim Konakları projesi, farklı aktiviteleri bir arada bulabileceğiniz geniş olanakları ile de gözde tatil merkezlerini aratmıyor. 

 Hakim Konakları Konya da 210 bin TL ye! Teslim Haziran 2013 te!

Site içerisinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde açık spor alanları, çocuk parkları, yürüyüş parkurları, kamelyalar, şelale ve süs havuzu, kamelyalar bulunuyor. Bina lobi katlarında tüm daire sahiplerine ait sosyal alanlar oluşturuluyor; fitness center, oyun salonu, çocuk kulübü, hobi atölyesi, okuma salonu, dinlenme salonu, sinema salonu, bay ve bayanlar için mescid, yönetim ve site toplantı odaları bulunmaktadır. Site bahçesinde tüm daire sahiplerinin kullanımına açık olacak şekilde, kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlar için ayrı olmak üzere hamam, sauna ve buhar odası Hakim Konakları sakinlerini bekliyor olacak. Tüm bu özellikleriyle Hakim Konakları, Konyalılara 365 gün, 5 yıldızlı otel konforunun yanı sıra komşuluk sıcaklığında bir yaşam imkanı vaat ediyor Konyalılara.


 Hakim Konakları Konya da 210 bin TL ye! Teslim Haziran 2013 te!


İki kol olarak konumlanan Hakim Konakları bir kol 13 Blok, diğer kol 16 blok olmak üzere toplam 29 bloktan oluşuyor. 64 dairesi 3+1 (172 m2), 314 dairesi 4+1 (200 m2)olan projede toplam 378 daire bulunuyor. Çift cepheli olarak tasarlanması sayesinde her dairenin iç bölgeyi görmesi sağlanıyor. Blokların kat sayıları farklılık gösterip 5 ila 12 kat arasında değişiyor. Proje genelinde kolaj bir şehir silüeti oluşturmak hedeflenmiştir. Birbirine yakın yüksek katlı bloklar yerine daha yatay etkiye sahip bloklar oluşturulmuştur. Sadece 5 blok 7 katın üzerindedir. 

Konya Hakim Konakları'nda konut fiyatları 210 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

10 bin metrekare konut taban alanının bulunduğu projenin sosyal tesis ve kafeteryası 600 metrekareden oluşuyor. Bulunduğu arazinin eğimli olması sayesinde dinamik yapıya dönüşen projenin sosyal tesislerinin bir bölümü toprak altında tasarlandı. 50 bin metrekare olan arsanın  40 bin metrekaresi yeşil alandan oluşmaktadır. Projede otoparklar açık ve kapalı alanda çözülürken her daireye ait 1 adet kapalı otopark yeri ayrılmış durumdadır.

Hakim Konakları, her yaş grubundan insanın kullanımına cevap verecek mekanların, dört mevsim kullanıma açık alanların ve mimari ile çevrenin bütün olarak değerlendirildiği bir proje olarak yükseliyor. Belirlenen sosyal ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan ve aralarında denge kurulan,  açık, yarı açık ve kapalı mekanlar, dinlenme bölümleri, seyir alanları yürüme yolları ve spor alanları Hakim Konakları’nda özel bir yere sahiptir.

Gerçek akıllı daire teknolojisi ile rahat ve güven… 

Hakim Konakları, güvenliğiniz ve konforunuz için en son teknolojiyi hayatınıza taşımayı hedefliyor. Bu nedenle tüm daireler, akıllı daire olarak planlanıyor. Bu da birçok kolaylığı bir arada bulabileceğiniz anlamına geliyor. Örneğin iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar verebileceksiniz. Yani yağmur yağdığında evinize “panjurları kapat” diyebileceksiniz. İnternetten evinize ulaşarak tüm evi kontrol edilebileceksiniz. Tüm aydınlatmaları bireysel olarak ve dokunmatik panelden ayrı ayrı ya da birlikte kontrol edilebileceksiniz. Dairenizden çıkarken tek tuşa bastığınızda elektrik ve aydınlatmalarınızı kapatabileceksiniz. Görüntülü diyafon sistemi sayesinde güvenlik noktalarıyla bağlantı kurabileceksiniz. Ayrıca, daire içi ve site içi güvenlik sistemi ile kendinizi her an güvende hissedeceksiniz. Dijital termostat ile evin ısısını ayarlayabileceksiniz. Dokunmatik ekran ile site içi iletişim sağlayabileceksiniz. Örneğin, dijital panelden kuru temizlemecinize not bırakıp kıyafetlerinizi aldırabileceksiniz ya da anlaşmalı mağazalardan/marketlerden siparişler verebileceksiniz. OGS sistemi sayesinde kumanda, kart ya da bekleme olmadan otoparka girebileceksiniz. Üstelik KNX altyapısı sayesinde tüm bu sistemlere birçok ek yaparak geliştirebileceksiniz.

Etrafı duvar ve dekoratif çitlerle çevrili olarak tasarlanan Hakim Konakları’nda, girişler de güvenlik kontrollü olarak iki ayrı noktadan yapılacak. 

Ödül kazandıran proje, özel bir lokasyon

Hakim Konakları, Türkiye’nin 4’üncü büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesine 4 km, Mevlana Üniversitesi’ne 1 km mesafede konumlanmış durumdadır. Projeyi ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri de hastanelere olan yakınlıdır. Her türlü sağlık sorununuzda başvurabileceğiniz tam teşekküllü hastaneler 500 metre yakınınızda. Şehrin merkezine kolayca ulaşılabilecek bir noktada hayata geçen Hakim Konakları, Real Alışveriş Merkezi’ne 3 km, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi’ne 4,6 km, sizi Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına bağlayacak olan otogara 4 km, Konya Havalimanına da 6 km uzaklıkta bulunmaktadır. 

Okkalar İnşaat’a “Üstün Hizmet ve Başarı” ödülü kazandıran ve daha şimdiden Konya’nın en prestijli konut projelerinden birisi olarak kabul edilen Hakim Konakları, Haziran 2013’te teslim edilecektir.



0332 263 11 66

www.hakimkonaklari.com





projeye sor



Geri Dön