19 / 04 / 2024

Haktan Deniz İnşaat Dalgıç Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


H Haktan Deniz İnşaat Dalgıç Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selim Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




H Haktan Deniz İnşaat Dalgıç Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selim Karataş tarafından kuruldu. 


Haktan Deniz İnşaat Dalgıç Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Türkiye ve tüm dünya denizlerinde ve sahillerinde limanlar, marinalar, iskele ve rıhtımlar inşa etmek, tamir etmek, taahhüt etmek, deniz araç gereçlerini kiralamak ve bu işlerle ilgili özel ve kamu kurumların açtığı ihalelere katılmak. B- İnşaa edilecek ve mevcut olan liman marina ve iskelelerin şamandıralarını imal ettirmek veya yurtdışından ithal etmek ve yerleştirmek. Bakım ve onarımlarını yapmak. Bu işlerle ilgili ihalelere katılmak ve temsilcilikler almak. C- Şirket, Uluslararası ve dahili kara, deniz ve hava yolu ile taşımacılık yapmak üzere, her türlü gemi, kamyon, kara vedeniz tankeri, konteynır, duba, treyler, layter, otomobil, otobüs, minibüs, frigorifik gibi taşıma vasıtalarını mevzuatın müsaadesi nispetinde vagon ve benzeri diğer taşıtları yeni ve kullanılmış vaziyette satın almak, satmak, ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Haktan Deniz İnşaat Dalgıç Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Hırka-İ Şerif Mh.Perendebaz Çıkmazı Sk.N.7/9 Fatih 


Geri Dön