26 / 04 / 2024

Hakyapı iki projesi için ön talep topluyor!

Hakyapı iki projesi için ön talep topluyor!

Firma: Hak Yapı

Proje: Winlife-Onlife

Hak Yapı hayata geçireceği iki yeni projesi için ön talep topluyor. İki projede toplam 599 adet bağımsız birim yer alıyor




Hak Yapı hayata geçireceği iki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Aydos Velibaba ve Pendik E-5 aksında yer alan projelerde toplam 599 adet bağımsız birim bulunuyor.


Hakyapı Onlife


Hakyapı iki projesi için ön talep topluyor!



Aydos Velibaba'da hayata geçirilen  Hak Yapı  Onlife projesi 16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 430 daire ve 15 adet ticari ünite yer alıyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon teraslı dairelerin bulunduğu Pendik Onlife 10 katlı 10 blok halinde yükseliyor


Projede; Isıtılabilir özellikli yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı ve açık çocuk oyun alanları ,daireye özel tanımlı otopark, güvenlik mevcut.

 

 

Hakyapı Winlife 


Hakyapı iki projesi için ön talep topluyor!


Pendik E-5 hattı üzerinde inşa edilen Winlife projesi 12 katlı tek blok halinde yükseliyor. Konut ve ofis konseptinin bir arada sunulduğu projede 142 ofis ve 12 ticari ünite yer alıyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projenin teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek.


Winlife Pendik'te; ısıtılabilir özellikli yüzme havuzu , spor salonu , sauna, açık-kapalı otopark , 7-24 güvenlik mevcut.


Telefon: 444 1 620

Web adresi: http://www.hakyapiinsaat.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön