25 / 04 / 2024

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün M. Abdulazız H. Alabdulkarım tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.





Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün M. Abdulazız H. Alabdulkarım tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.


Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 4- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, doğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping,gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 5- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 6- Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. 7- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 8- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.



Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: İnönü Mh.Küçükbayır Sk.78/2 Şişli 


Geri Dön