16 / 04 / 2024

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.




Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, yakın zamanda tamamlanması beklenen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımında son aşamaya gelinen Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldılar.


Özel Bir Tesisi Faaliyete Geçiriyoruz

 

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamasında, Her açıdan yaşaması keyifli olan Gölcük’te, Halıdere’de,  hem de bu bölgede erişimi kolay ve alt yapısıyla çok güzel bir bina yapılarak, Türkiye çaplı çok özel bir hizmet de hayata geçiriliyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ruh Sağlığı Merkezi aynı binada vatandaşa hizmet verecek. Her iki merkezde bedensel ve zihinsel anlamda insan sağlığı için, toplum sağlığı için yeni dönemdeki sağlık politikasının temel hizmet alanları ve merkezleri olacak. En ileri, en yeni, niteliksel olarak, hem araç hem ekipman hem de bunu sağlayacak ve personel hizmet kalitesi olacak, diyerek sözlerini tamamladı.

 

Önemli Bir Hizmet Verilecek

 

Kaymakam Altıntaş yaptığı açıklamasında, Çok önemli ve anlamlı bir hizmet Halıdere’mize, Gölcük’ümüze bu bölgedeki insanımıza kazandırılacak. İnsanımıza hizmet noktasında önemli bir dönüşüm projesini yakın zamanda faaliyete geçirilecek. Tüm Gölcük halkına ve bu merkezden yararlanacak olan tüm vatandaşlara hayırlı olsun, dedi.

 

Vatandaşlarımıza En İyi Şekilde Hizmet Vereceğiz

 

Başhekim Pehlevan, Sabırlı, ilgili, şefkatli bir hizmet anlayışı buradaki her gelen hastamıza sunulacak. Gelemeyecek, yataktan kalkamayan, hem de bu anlamda sıkıntılı olan hastalarımıza bu merkezimizin uzmanları, fizik tedavi hizmetini sunacak. Ayrıca gelemeyecek durumda olan vatandaşımızın da ayağına fizik tedavi hizmeti götüreceğiz, dedi.




Gölcük Belediyesi



Geri Dön