26 / 04 / 2024

Halil Başer kimdir?

Halil Başer kimdir?

Kütahya Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer kimdir? Halil Başer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Başer, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Başer...



Halil Başer kimdir?

Halil Başer, 1966 yılında Çavdarhisar da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çavdarhisar da tamamladı. Lise öğrenimini Kütahya Ticaret lisesini bitirdikten sonra 19 mayıs üniversitesi meslek yüksekokulu işletmecilik bölümünü  ve Anadolu üniversitesi İşletme fakültesini bitirdi.

 

1989 yılından beri Çavdarhisar da serbest muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini sürdürmekte. 29 mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına seçildi. Evli ve 1 çocuk babasıdır.


Kütahya Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer'in mesajı;

"Sizleri, gönül dolusu sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Milattan önce beş bin yılına ait bir tarihi ve kültürel değerlere  sahip olan, Çavdarhisar’ımızla ilgili olarak sizlere bu sayfalarda tüm bilgileri, yeni oluşumları, çalışmaları ve her türlü birikimi aktarmayı hedefliyoruz.


Sizler bu sayfalarda Çavdarhisar’a ait bir çok bilgi ile buluşacak özellikle de ilçemiz sınırları dahilinde yapılan kültürel ve sosyal etkinliklerden de haberdar olabileceksiniz, belediyemizin çalışmaları ile ilgili sayfalara ulaşabilecek ayrıca eleştirilerinizi ve önerilerinizi sunarak bizlere katkı sağlayabileceksiniz.


Unutmayın çağdaş Çavdarhisar'ı yaratmak hepimizin hedefi. Sayfamıza bir kez daha hoş geldiniz."


Kütahya Karabulut Nekropolü sit sınırı güncellendi!






Geri Dön