26 / 04 / 2024

Halil Dönmez kimdir?

Halil Dönmez kimdir?

Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olan Halil Dönmez kimdir? Halil Dönmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Halil Dönmez'in biyografisi..



Halil Dönmez kimdir?

Halil Dönmez, 1960 Eskişehir doğumludur. Eskişehir İktisadi Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Bölümü mezunudur. İlk iş hayatına 1984 de banka müfettiş yardımcısı olarak başlamıştır. Kısa sürede müfettiş ünvanını almış ve çok sayıda banka şubesinde denetimlerde bulunmuştur. 


Banka Genel Müdürlük teşkilatında kredi uygulama, hukuk, arge bölümlerinde görev alan Dönmez, bir müddet finans konularında eğitmenlik de yapmıştır. Profesyonel iş yaşantısında çeşitli bankaların çok sayıda şubelerinde müdürlük yapmıştır. 


Factoring, leasing, sigorta konularında da ihtisas sahibi olan Dönmez, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Belgesi sahibidir. Bankacılık yaptığı sürede gayrimenkul mevzuatına ilgili kalmış, çok sayıda gayrimenkul ekspertiz raporu düzenlemiştir. Gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisans belgesine sahiptir. 


Dönmez; Finans Kulüp, Türkiye İç Denetim Enstitüsü, İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Değerleme Uzmanları Derneği üyesidir.





Geri Dön