23 / 04 / 2024

Halil Muratoğlu kimdir?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...



Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


Halil Muratoğlu, 12.03.1974 yılında Bayramören de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayramören de tamamladı. 1989 yılında Bayramören Belediyesine geçici işçi olarak işe başladı. Daha sonra 1991-1992  yılarında Çankırı Köy Hizmetleri’ nde geçici işçi olarak görev yaptı. 


1993 yılında Bayramören Belediyesi’nde  açılmış olan memur alımı imtihanlarını kazanarak 13 Aralık 1993 yılında itfaiye memuru olarak göreve başladı.


Memurluk görevi sırasında vatani görevini yapmak için askere gitti. 18 aylık askerlik görevini tamamlayarak belediyedeki görevine geri dönen Halil MURATOĞLU 30 Mart 2014 seçimlerine katılmak üzere 1 Aralık 2013 tarihinde görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bayramören İlçe Belediye Başkanı adayı oldu ve kazanarak görevine başladı.


Evli ve üç çocuk babasıdır.


Çankırı'daki Türk Japon ortaklığı fabrika tamamlanmak üzere!







Geri Dön