19 / 04 / 2024

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

 Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.



Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Yapılan değerlendirmede 14 Komisyon başkanları ve üyeleri seçildi.


BİR YIL GÖREV YAPACAKLAR

İhtisas Komisyonlarında göreve seçilen başkan ve üyeler bir yıl boyunca görev yapacaklar.  Adana  Büyükşehir Belediye Meclisi İhtisas Komisyonu kentin gelişmesi için plan ve projelere yön verecekler. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde belediye başkanı hariç MHP 36, AK Parti 28, CHP 14olmak üzere partilere göre dağılımı var. Yapılan İhtisas Komisyonu seçimlerinde grubu bulunan her partiden temsilci yer alıyor. Bu ay yapılması planlanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde İhtisasa Komisyonları seçimleri gündeme getirilecek.


İŞTE O İSİMLER

Adana Büyükşehir Belediyesi 2016 İhtisas Komisyonlarına görev dağılımı 14 bölümden oluştu. Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına Ulaş Bahri Çetinkaya, İmar ve Bayıdırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı, Kanunlar Komisyonu Başkanlığına Hasan Hüseyin Gündüz, Kadın Erkek Eşitlik Komisyonunu Başkanlığına İbrahim Doğma, Eğitim-Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına İlyas Karabulut, Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanlığına Zafer Mülazımoğlu, Ulaşım Komisyonu Başkanlığına, Adil Yiğenler, Kırsal Kalkınma, Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu Başkanlığına Murat Cevheri Bucak, Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu Başkanlığına Ahmet Tanrıverdi, AB ve Dış ilişkiler Komisyonu Başkanlığına Ertan Sümer, Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanlığına Yalçın Akyol, Turizm ve Sanat Komisyonu Başkanlığına Mehmet Esendemir, Sosyal Hizmetler, Engelliler Komisyonu Başkanlığına Abdullah Ersöz, Kentsel Yenileme ve Kent Estetiği Komisyon Başkanlığına Halil Mehmet Gökoğlu getirildi.


Adana Beş Ocak


Geri Dön