19 / 04 / 2024

Halis Özgen: Kayalık zemine sahip olması Bahçesehir'i daha güvenli kılıyor!

Halis Özgen: Kayalık zemine sahip olması Bahçesehir'i daha güvenli kılıyor!

Bahçeşehir'de uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığı yapan Halis Özgen, 3'üncü köprü, 3'üncü havalimanı, Yenişehir, Bio İstanbul ve metro projelerinin gündeme gelmesiyle bölgeye olan ilginin arttığını söyledi.




Türkiye'nin ilk uydu kenti olan Bahçeşehir, yeni gayrimenkul yatırımları, ulaşım olanaklarının gelişmesi, ticari fonksiyonların artması ile İstanbul'un önemli kentsel yerleşmelerinden biri haline geldi. Yeşil alanın yoğun olması, temiz havası, şehrin yoğun ve stresli hayatından uzak olması ve TEM bağlantısıyla erişilebilirliğin yüksek olması bölgenin çekiciliğini daha da artırdı. Bahçeşehir'de yaşayanların büyük çoğunluğunu işadamları, sanayiciler, bürokratlar, gazeteciler, eski milletvekilleri, sanatçılar, hukukçular ve emekliler oluşturuyor. 


Talep daha da artacak

 Bahçeşehir'de uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığı yapan Halis Özgen, 3'üncü köprü, 3'üncü havalimanı, Yenişehir, Bio İstanbul ve metro projelerinin gündeme gelmesiyle bölgeye olan ilginin arttığını söyledi. Özgen, "Projelerin hayata geçirilmesiyle bölgenin çehresi değişecek ve yatırımcıların Bahçeşehir'e talebi daha da artacak" diye konuştu. 

Bahçeşehir'in doğu kesiminde yer alan ve özellikle marka konut projelerinin yoğunlaştığı Ispartakule son yıllarda ön plana çıktığını belirten Özgen, bölgenin arsa bakımından geniş bir alana sahip olması ve kayalık iyi bir zeminin bulunması dolayısıyla inşaat şirketleri tarafından tercih edildiğini vurguladı. Özgen, bunda bölgedeki kamu binaları, okullar ve ulaşım alanlarının planlı bir şekilde oluşturulmasının etkili olduğunu kaydetti... 


Sözcü


Geri Dön