29 / 03 / 2024

Halis Toprak, küçük oğluna 2.3 milyon dolarlık villa aldı

Halis Toprak, küçük oğluna 2.3 milyon dolarlık villa aldı

Halis Toprak'ın, boşandığı ikinci eşi Özlem Özkan'dan olan oğlu Turgut Toprak'a Emirgan sırtlarında satın aldığı Boğaz manzaralı villaya 2.3 milyon dolar ödediği ortaya çıktı



Villada oğlu Turgut Toprak ile birlikte yaşayan Özlem Özkan, zaman zaman görüştükleri Halis Toprak'ın geçtiğimiz hafta villaya gelerek oğullarının yaş günü pastasını kestiğini söyledi.

9 yıl evli kaldı

Halis Toprak, 33 yıl evli kaldığı Ayşe Toprak'tan boşandıktan sonra 1999 yılında kendisinden 39 yaş küçük Özlem Özkan'la evlenmişti. 9 yıl evli kaldığı Özlem Özkan'dan Turgut adında bir oğlu oldu. 2008 yılında Özlem Özkan'dan anlaşmalı olarak boşandı. Halis Toprak, "ölümünden sonra miras kavgası yaşanmasın" diye DNA testi yaptırıp, kendi oğlu olduğunu kesinleştirdiği Turgut'un velayetini annesine verdi ve ayda 10 bin TL nafaka bağladı. Halis Toprak, geçtiğmiz yıl yaşanan boşanmadan kısa bir süre sonra oğlu Turgut Toprak'a 2.3 milyon dolara Emirgan sırtlarında Boğaz manzaralı havuzlu bir villa satın aldı.

Doğum günü pastası

Emirgan, Ayhan Sokak 2 numaradaki villada oğlu Turgut Toprak'la birlikte yaşayan Özlem Özkan, Halis Toprak'la zaman zaman görüştüklerini söyledi. Halis Toprak'ın tartışma yaratan son evliliği ile ilgili konuşmak istemediğini belirten Özkan,"Halis Bey'le aramızda bir sorun yok. Zaman zaman kendisiyle görüşüyoruz. Geçtiğimiz hafta oğlumuz Turgut'un yedinci yaş günüydü. Halis Bey buraya geldi. Doğum gününü birlikte kutladık. Doğum günü pastasını birlikte kestik. Oğlum benim herşeyim. Başka da bir şey söylemek istemiyorum" dedi. Özlem Özkan'ın oğluyla birlikte yaşadığı villanın bitişiğindeki villada Olağanüstü Hal eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu oturuyor. Villanın bulunduğu sokakta ise Futbol Federasyonu eski Başkanı Hasan Doğan'ın kardeşi Hüseyin Doğan'ın da villası bulunuyor.

Gür, Aslanlı Köşk'e 23.8 milyon vermişti

Toprak Grubu'nun gayrimenkullerini satışa çıkaran TMSF Yeniköy'deki Aslanlı Köşkü'nü nisan ayında 23.8 milyon liraya işadamı Remzi Gür'e ihale ederken, Toprak Center'ı satışa çıkardı. Burada da 88.2 milyon lirayla en iyi teklif veren Çalık Holding'e bağlı GAP İnşaat oldu. 
Çetin AYDIN/Hürriyet


Geri Dön