19 / 04 / 2024

Halk Bankası 190 gayrimenkul satacak

Halk Bankası 190 gayrimenkul satacak

Türkiye Halk Bankası çeşitli illerde toplam 190 gayrimenkulü satışa çıkardı. İstanbul'dan da 18 gayrimenkul bulunuyor



Türkiye Halk Bankası çeşitli illerde toplam 190 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışlar, ilanı veren Halk Bankası'nın şubelerinde teklif verenlerin huzurunda 5 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Katılımcıların tahmini bedelin yüzde 3'ünü geçici teminat olarak ihale öncesinde bankanın ilgili şubesine yatırmış olmaları gerekiyor.

Halk Bankası tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller daire, ev, bağ, bağ evi, tamamlanmamış dubleks villa, arsa, işyeri, dükkan, atölye, çatı katı, fabrika, villa, kargir bina, komple lojman binası, bina, depo ve bahçeli kargir evden oluşuyor.

Gayrimenkuller Adana, Ankara, Afyon, Amasya, Antalya, Artvin, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Düzce,  Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Sinop, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kırşehir, Mardin, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Tunceli ve Zonguldak'ta bulunuyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin en yüksek fiyata sahip olanı İstanbul Beşiktaş Akatlar Alkent Sitesi'ndeki 182 metrekare kullanım alanına sahip olan konut. Konutun tahmini bedeli bir milyon 415 bin TL, geçici teminatı ise 42 bin 500 TL. Satıştaki en küçük tahmini bedele sahip olan taşınmazlar ise Ordu'daki 136 metrekare büyüklükteki konut ile Tekirdağ Çerkezköy'deki 70 metrekare büyüklükteki konut. Bu konutların tahmini bedeli 57 bin 500 TL, geçici teminatları ise bin 725 TL olarak açıklandı.

İstanbul'da satışa çıkarılan gayrimenkuller ise Bakırköy, Beşiktaş, Maltepe, Esenkent, Eyüp, Güneşli, Küçükçekmece, Şişli, Güngören, Silivri, Sarıyer, Halkalı ve Ümraniye'de. Taşınmazlar arasında en pahalı tamhini bedelesahip olan Alkent Sitesi'ndeki konutla beraber olarak yine aynı sitede 698 bin TL tahmini bedelli bir konut, Şişli'de 714 bin TL tahmini bedele sahip olan atölye ve Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki bir milyon 141 bin TL tahmini değeri olan 6 bin 920 metrekare büyüklükteki arsa dikkat çekiyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Halk Bankası 190 gayrimenkul için Türkiye çapında satışta

5 Nisan'da bankanın ilgili şubelerinde gerçekleştirilecek satış işlemine katılmak için tahmini bedelin yüzde 3'ünü geçici teminat olarak yatırmak gerekiyor.

57 bin TL'ye konut
Gayrimenkullerin yer aldığı iller ise Adana, Ankara, Afyon, Amasya, Antalya, Artvin, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Düzce,  Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Sinop, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kırşehir, Mardin, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Tunceli ve Zonguldak.
Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında en yüksek fiyata sahip olanı İstanbul Beşiktaş Akatlar Alkent Sitesi'ndeki 182 metrekare kullanım alanına sahip olan konut. Konutun tahmini bedeli 1 milyon 415 bin, geçici teminatı ise 42 bin 500 TL. Satıştaki en küçük tahmini bedele sahip olan taşınmazlar ise Ordu'daki 136 metrekare büyüklükteki konut ile Tekirdağ Çerkezköy'deki 70 metrekare büyüklükteki konut. Bu konutların tahmini bedeli 57 bin 500 TL, geçici teminatları ise 1.725 TL olarak açıklandı.
Hüseyin Belibağlı


Geri Dön