19 / 04 / 2024

Halk Bankası 30 ilde 129 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Halk Bankası 30 ilde 129 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş. başta İstanbul olmak üzere 30 ilde 129 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin alanları 12 metrekareden tahmini bedelleri ise 2 bin TL'den başlıyor



Türkiye Halk Bankası A.Ş, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Zonguldak olmak üzere toplam 30 ilde 129 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkullerin vasıfları, daire, tarla, dubleks konut, dükkan, otel, bina, bahçe, arsa, müstakil konut, imalathane, zeytinlik, meyve bahçesi, fındık bahçesi ve fabrika olarak belirlendi.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin alanları 12 metrekare ile 16 bin 380 metrekare arasında değişiyor.

Taşınmazların tahmini bedelleri 2 bin TL ile 3 milyon TL arasında, geçici teminatları ise 60 TL ile 90 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

İhaleler 30 Eylül 2010 saat 14.00’de yapılacak.

www.halkbank.com.tr

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön