25 / 04 / 2024

Halk GYO, Bakırköy'deki 2 arsayı ihaleye çıkardı!

Halk GYO, Bakırköy'deki 2 arsayı ihaleye çıkardı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi; Bakırköy, Osmaniye'de konumlandırılan 2 arsayı ihaleye çıkardı. Arsaların ihalesi 9 Ocak 2012 Pazartesi günü gerçekleştirilecek...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Bakırköy Osmaniye'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi yaptıracak. Söz konusu 2 arsadan biri 1225 ada numarası ve 1 parsel numarasına sahip. Toplam alanı 2.732,26 metrekare olan arsanın cinsi konut+ticaret olarak belirlendi. Diğer arsanın da cinsi konut + ticaret. Bu arsa da 1224 ada numarası, 2 parsel no'da. Söz konusu arsanın alanı 10.341,71 metrekare olarak belirlendi.

İhale Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliğine uygun olarak açık ihale (kapalı zarf teklif alma ve pazarlık - açık arttırma) usulüne göre 2 oturum halinde yapılacak.

İhalenin 1. oturumu 9 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 14.30'da yapılacak.

*Yerli gerçek ve tüzel kişi veya kişiler tek başlarına veya kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.

*Yabancı gerçek veya tüzel kişi veya kişiler tek başlarına veya kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılamazlar.

*Yabancı gerçek veya tüzel kişi veya kişiler yerli gerçek ve tüzel kişi veya kişiler iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.

İsteklilerin işe ait ihale dosyasını Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nden 09:00-17:30 saatleri arasında görebilir veya KDV dahil 3 bin TL yatırarak satın alabilirler. İhaleye teklif verecek isteklilerin ihale dökümanlarını satın almaları zorunludur.

0212 393 29 00

www.halkgyo.com.tr

 


Geri Dön