25 / 04 / 2024

Halk GYO, Dedeman Park Levent için 50 milyon TL yatırım yapacak!

 Halk GYO, Dedeman Park Levent için 50 milyon TL yatırım yapacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. Genel Müdürü Kazım Şimşek, "Dedeman Park Levent projesinde edineceğimiz tecrübeyi gelecekteki otel geliştirme projelerine aktarmayı, Halk GYO'nun karlılığını yükseltecek projelerde en iyi şekilde kullanmayı he



Halk GYO'nun Dedeman Hotels&Resorts Intenational ile Dedeman Park Levent projesi için imzaladığı kira sözleşmesi töreninde konuşan Şimşek, Türkiye ekonomisinde GYO sektöründe önemli hedefleri olan ve ilk beş içerisinde yer alacak bir şirket olacağını belirterek, "İstanbul Finans Merkezi", "Bakırköy Referans' Konut Projesi" ve "Eskişehir - Odunpazarı Konut projesi"nin önemli projelerinden olduğunu söyledi. 


Şimşek, mevcut ve gelecekteki portföyleri içinde özellikle Dedeman Park Levent projesinde edinecekleri tecrübeyi gelecekteki otel geliştirme projelerine aktarmayı hedeflediklerini söyledi. 


Şimşek, şöyle konuştu: 


"İstanbul ve Türkiye genelindeki artan turizm potansiyelini, Halk GYO'nun karlılığını yükseltecek projelerde en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Özellikle Halk GYO'nun İstanbul'da portföyündeki bazı binalar, bu binaların lokasyonları dikkate alındığında, önemli yatırım ve geliştirme imkanları sunuyor." 


Şimşek, sorulan bir soru üzerine Halk GYO'nun halka arz süreciyle ilgili çalışmaların halen devam ettiğini belirtirken, Dedeman Park Levent projesi için yaklaşık 50 milyon lira yatırım yapılacağını kaydetti. 


Proje hakkında bilgi veren Dedeman Hotels&Resorts International Üst Yöneticisi (CEO) Tamer Yürükoğlu ise "Mimarisi ve konumu itibariyle şehir otelciliğinin en güzel örneklerinden biri olacak binanın Mecidiyeköy - Maslak hattındaki "İş oteli" ihtiyacını karşılaması hedefleniyor. Dedeman Park Levent'in 10 yılda 670 bin kişiyi ağırlaması planlanıyor. Dedeman Grubu ile yeni otel projesi için 10 yıllık kira sözleşmesi imzalayan Halk GYO tarafından gerçekleştirilecek projenin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor. Otel 60 kişiye istihdam yaratacak" dedi. 


AA


Geri Dön