20 / 04 / 2024

Halk GYO ve Vakıf GYO İstanbul'da ortak konut yapacak!

Halk GYO ve Vakıf GYO İstanbul'da ortak konut yapacak!

Samandıra'da TEM yoluna yakın mesafede 98 bin metrekarelik arsayı satın alan Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı, konut projesi için çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar...



Türkiye'nin önde gelen iki gayrimenkul yatırım ortaklığı firması güçlerini yeni bir proje için birleştiriyor. İstanbul'un Anadolu'ya geçişi sağlayan TEM yoluna yakın mesafede 98 bin metrekarelik arsayı satın alan Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı, konut projesi için çalışmalara başladı. 


Samandıra'da özel bir şirkete ait arsayı Ekim 2014'te 110 milyon lira bedel ödeyerek satın alan ortaklık, 150 milyon lira yatırımla projeyi gerçekleştirecek. 


17 farklı blok olarak inşa edilecek projenin her bir bloku 16 katlı olarak yapılacak. 2 bodrum, bir zemin kat ve 13 normal katlı olarak yapılacak her bir binada 61 daire yer alacak. Sosyal tesis ve dükkânların da bulunacağı projenin mimari konseptine ilişkin detaylar daha sonra açıklanacak. Toplam bin 37 dairenin 561 tanesi 2+1, 442'si 3+1, 34'ü ise 4+1 olarak inşa edilecek. Projede dairelerin temel ihtiyaçları merkezi sistemle sağlanacak.



Zeynel Yaman / Sabah



 


Geri Dön