25 / 04 / 2024

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci istifa etti!

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci istifa etti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. İşte Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan KAP'a yapılan açıklama...



KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan CEBECİ, sağlık sorunları nedeniyle, 27 Ağustos 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden istifaen ayrılmıştır."



Hasan Cebeci kimdir?


Hasan Cebeci, 1949 yılı Çankırı doğumlu.  Ankara  İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi-Maliye Bölümü mezunu Hasan Cebeci, bugün Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.


T. Vakıflar Bankası T.A.O.'da Müfettiş Yardımcısı olarak meslek hayatına başlayan Hasan Cebeci, aynı Bankada Müfettiş, Şube Müdürü, Birim Müdürü, Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ettirdi.


28 Mart 2003 tarihinde, T. Halk Bankası A.Ş.'de Kredilerden sorumlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak atandığı görevini, 08 Aralık 2003 tarihinden itibaren de Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı olarak sürdürdü. 


13 Nisan 2005 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hasan Cebeci, aynı zamanda Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütüyordu.





Geri Dön