28 / 03 / 2024

Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinde ön talep toplanıyor!

Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinde ön talep toplanıyor!

Firma: 24 Gayrimenkul

Merkezi lokasyonlarda projeler geliştirmeye ağırlık veren 24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor.



Hayata geçirdiği projelerin çok hızlı satılması ile başarılı bir satış grafiği elde eden 24 Gayrimenkul’ün iki yeni projesi, lansman öncesi ön talepleri topluyor. Lokasyonu ve mimari yapısıyla öne çıkan Halkalı 24 ve Atakent 24, avantajlı fiyat ve ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. 


Merkezi lokasyonlarda projeler geliştirmeye ağırlık veren 24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor. Havaray, metro gibi yeni kamu projelerine yakınlığı ile dikkat çeken Halkalı 24 ve Atakent 24, lansman öncesi taleplerde avantajlı fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.


Cadde üzerinde konumlanmasıyla tercih sebebi olan Halkalı 24 ve Atakent 24’ün nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. Home-office seçenekleriyle herkesin ilgisini çekecek olan projeler için firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Atakent 24 projesinin görseli;


Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinde ön talep toplanıyor!


Halkalı 24 projesinin görseli;


Halkalı 24 ve Atakent 24 projelerinde ön talep toplanıyor!


Web: http://www.24gayrimenkul.com/



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


24 Gayrimenkul'ün iki yeni projesi için ön talep topluyor. Halkalı 24 ve Atakent 24 adındaki iki proje, avantajlı fiyat ve ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. Cadde üzerinde konumlanmasıyla tercih sebebi olan Halkalı 24 ve Atakent 24'ün Nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. Home-office seçenekleriyle herkesin ilgisini çekecek olan projeler için firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Vatan





Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


24 Gayrimenkul, İstanbul'da Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor. Havaray, metro gibi yeni kamu projelerine yakınlığıyla dikkat çeken Halkalı 24 ve Atakent 24, lansman öncesi taleplerde avantajlı fiyat ve ödeme koşulları sunuyor. Halkalı 24 ve Atakent 24'ün nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. 


Hürriyet



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor. Havaray, metro gibi yeni kamu projelerine yakınlığı ile dikkat çeken Halkalı 24 ve Atakent 24, lansman öncesi taleplerde avantajlı fiyat ve ödeme koşulları sunuyor. Halkalı 24 ve Atakent 24'ün nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. Projeler için firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Ekonomist

Geri Dön