19 / 04 / 2024

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...




Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yenilendi.


YEŞİL ALAN YENİLENDİ, BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILDI

26 bin metrekarelik Halkalı Çamlık Piknik Alanı’ndaki yeşil alanlar komple yenilendi. Alana bisiklet ile yürüyüş yolları yapıldı. Ayrıca fitness alanları da yenilenerek Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine sunuldu. Alana ayrıca 80 adet kamelya yerleştirildi. Alanda bulunan çeşmeler de tamiratı yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.


BARBEKÜ ALANLARI KAZANDIRILDI

Yenilenen yüzüyle ailesiyle keyifli bir gün geçirmeyi hayal eden vatandaşları Halkalı Çamlık Piknik Alanı’na davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada“Halkalı Çamlık, şehrin içinde olmasına rağmen şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımız için ideal bir piknik alanı. Modern çocuk oyun grupları, fitness alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, yenilenen yolları, piknik masaları ile Küçükçekmeceliler bu alanda çok daha rahat ve konforlu bir şekilde piknik yapıp keyifli bir gün geçirebilecekler” dedi


Küçükçekmece Belediyesi



Geri Dön