26 / 04 / 2024

Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri!

Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde yaşama geçiriliyor. Satışların devam ettiği projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor...



Bayrak-Alkan ve Atamer iş ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri projesi toplamda 114 adet konuttan oluşuyor. Projede daire satışları devam ediyor.


2 bloktan meydana gelen Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri, İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor. Projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.


Teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirlenen Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana geliyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri!


2+1 dairelerin 112 metrekare, 3+1 dairelerin 141 metrekare alanlara sahip olduğu Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri projesinin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları bulunuyor.


Halkalı Hayat Park İstanbul Evleri projesinde satışı devam eden daireler 200 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: http://hayatparkistanbul.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön