29 / 03 / 2024

Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları!

Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları haberimizin içerisinde detaylı olarak yer alıyor...




Satış süreci devam eden Halkalı Hayat Park İstanbul projesi Bayrak Alkan ve Atamer ortaklığı çalışması ile yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak farklılaşan daire tiplerinin bulunduğu Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 



Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon evler 112 metrekare , 3 oda 1 salon evler 141 metrekare olarak tasarlanmış durumda.  Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde 114 adet konut bulunuyor. 



Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları!



2 bloktan oluşan Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları ile ilgili ayrıntılar şöyle: 


Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları: 


Halkalı Hayat Park İstanbul fiyatları minimum  200 bin TL'den başlıyor. Projedeki bu fiyat  2 oda 1 salon daireler için geçerli. 


Halkalı Hayat Park İstanbul ne zaman teslim ediliyor? 


Halkalı Hayat Park İstanbul 2014 Kasım'da daire sahiplerine teslim edilecek. Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme bilgileri şu şekilde: 


Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme: 


Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor ve tutarın kalan yüzde 75'i için  banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. 


Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde havuz, fitnes merkezi, spor salonu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı,peyzaj alanları, hamam, hobi odası gibi imkanlar bulunuyor. 



Web adresi: http://hayatparkistanbul.com/

Telefon: 0212 470 4 111

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön