29 / 03 / 2024

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?



"Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim.  Teknik Yapı  imzası taşıyan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükselen Metropark Residence'de konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Metropark Halkalı'da yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin yüzde 15'i için 12 ay sonra ara ödeme yapılıyor, kalan kısım ise banka kredisiyle 36 ay 0 faiz avantajıyla ödeniyor. Projede yüzde 0,39 faiz oranıyla 60 aya varan vade imkanı da sağlanıyor. 


Toplam 1,270 tane dairenin yer aldığı Küçükçekmece Metropark'ta 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Metropark Evleri'nin ortak yaşam alanları içerisinde; spor alanları, koşu parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor.


Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Rezidans'ta yer alan konutlar 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Halkalı Metropark nerede?

Ulaşım: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Teknik Yapı Metropark satış ofisi 

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön