20 / 04 / 2024

Halkalı Metropark'ta son 400 daire için kampanya başladı!

Halkalı Metropark'ta son 400 daire için kampanya başladı!

Teknik Yapı, Halkalı'da yapımına devam ettiği Metropark projesindeki son 400 daire için özel bir kampanya başlattı.



Umut Durbakayım "Bu zam öncesindeki son kampanyamız" dedi Seçimler nedeniyle bastırılan faiz oranları ve sektörde son haftalarda ortaya çıkan yüksek fiyatların, mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı Metropark'ta zam öncesi son kampanyayı başlattıklarını belirtti. 




'KARARI ALMAMIZIN NEDENİ ZAM BASKİSİ' 

Durbakayım, "Toplam 1412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satışı devam eden son 400 daire için aslında yeni bir kampanya düşünmüyorduk. Ancak sektörde oluşan zam baskısı Teknik Yapı Metropark projesindeki son 400 daire için müşterilerimize iyi bir fırsat sunmamıza vesile oldu" yorumunda bulundu. 



Sektördeki mevcut durumu değerlendiren Durbakayım, bugün itibarıyla ev almak için iyi bir zaman yaşandığını belirterek şunları söyledi: "Çünkü yaklaşan genel seçim nedeniyle konut fiyatlarını etkileyen konut kredisi faiz oranları baskı altına alındı. Yani baskı altına alman bugünkü faiz oranları, yılın ikinci yarısından sonra beklenen faiz oranlarından daha iyi seviyede.Diğer taraftan son zamanlarda satışa sunulan ve sunulmaya hazırlanılan konutlarda metrekare fiyatları, İstanbul'da mevcut projelerdeki fiyatların çok çok üzerinde. Söz konusu projelerdeki yüksek fiyatlar, mevcut fiyatların çok uygun olduğunu, yüksek prim potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor." Son 400 daireye özel kampanya Teknik Yapı, bir ay sürecek kampanya kapsamında Metropark projesinde fiyat artışı yapmayacak. 



Kampanya kapsamında standart yüzde 10 indirim olacak. Bunun yanında isteyenlere 60 aylık vade için yüzde sıfır vade farkı avantajı sağlanacak. 

Dileyenlere ise yüzde 25 oranındaki daire peşinat miktarını daire tesliminde ödeme kolaylığı sunulacak. Bu seçeneği tercih edenlerden sadece kaparo anlamında yüzde 1 oranında ödeme alınacak. 



Habertürk


Geri Dön