28 / 03 / 2024

Halkalı Miks’te metrekaresi 2 bin 200 TL!

 Halkalı Miks’te metrekaresi 2 bin 200 TL!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Halkalı Miks Ticari Proje

Halkalı'da Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği Dumankaya Miks’te yer alan ticari ünitelerin metrekaresi 2 bin 200 TL’den başlıyor



Dumankaya İnşaat projesi olan Halkalı Dumankaya Miks’te yer alan 79 ünitenin 24′ü 21 Haziran’da ihale ile satışa sunuldu. Dumankaya Miks projesinde 657 suit dairesi ve tümüyle bölge ihtiyaçlarına yönelik birimleri içeren eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık ünitelerinin yanı sıra banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevi gibi toplam 24 ticari alan ihale ile satıldı.

Projede yer alan ve büyüklükleri 26,62 metrekare ile 319,45 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatları 319 bin lira ile 2 milyon 700 bin lira arasında değişiyor. 

Ünitelerin metrekare birim fiyatının 2 bin 200 liradan başlangıç gösterdiği Dumankaya Miks  projesinde sunulan ödeme planında tamamı peşin gerçekleşen ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. İkinci alternatifte ise yüzde 50 oranında ödenen peşinat sonrası kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 

Konumu itibariyle bölgede ki ilk ve tek AVM olma özelliği taşıyan Dumankaya Miks projesi içerisinde yer alan eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları sayesinde bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. 

Dumankaya Miks, Atatürk Havaalanı, metro,  Marmaray  ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağına yakın konumda yer alıyor


444 7 222

http://www.dumankaya.com/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön