29 / 03 / 2024

Halkalı ve Bahçeşehir'de 2+1 ev satın alana beyaz eşyalar hediye!

Halkalı ve Bahçeşehir'de 2+1 ev satın alana beyaz eşyalar hediye!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com, sürpriz hediye ve indirimlerle şaşırtmaya hazırlanıyor.



“Sizin için bulduk, sizinle buluşturduk” sloganıyla ilk olarak 17-26 Nisan haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, evdekifirsat.com sitesine üye olan, Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan müşterilere davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye!



Markalı konut projelerindeki fırsat evleriavantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran evdekifirsat.com yeni bir kampanya fırsatı ile konut sektörünü şaşırtmaya hazırlanıyor. Sektörde bir ilk olacak bu uygulamayla hem konut alıcıları hem de yatırımcılar her hafta yeni bir kampanyayla yeni bir avantaja sahip olacak.



17-26 Nisan haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, evdekifirsat.com üyeliğiyle Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan müşteriler, davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima ürünlerini hediye olarak alabilecek!

Fırsatlar herkesi şaşırtacak!



Sektöre yepyeni bir hareket getirecek bu kampanya atağı, sürpriz hediyeler ve indirimlerden oluşacak. Bu arada evdekifirsat.com’da hemen teslim, peşinatsız, ayda 1.850 TL taksitle ödeme avantajlarının da sürdüğünü hatırlatalım…



Yatırım ya da oturma amaçlı hemen teslim ev sahibi olmak isteyenler 7/24 projeleri www.evdekifirsat.com üzerinden 3D turla da inceleyebiliyor ve ödeme planlarıyla ilgili özel taleplerini satış ofislerine iletebiliyorlar. Müşteriler satış ofisine geldiklerinde talep ettikleri özel ödeme planları veya kampanya ödeme planlarını detaylarıyla inceleyebiliyor, satın almak istedikleri evi ziyaret edebiliyorlar.


 

Markalı konut portföyü büyüyor 

Evdeki Fırsat markalı konut projelerindeyerleşmiş düzeni, peyzaj alanları, sosyal ve spor tesisleriyle ev satın almak isteyenler için Bahçeşehir ve Halkalı’da projelerin içinden 1+1’den villa tipi eve kadar uzanan geniş bir portföy sunuyor. Site portföyüne kısa sürede yeni projelerin eklenmesi bekleniyor. 


Geri Dön