20 / 04 / 2024

Halkalı ve Bahçeşehir'de ev alana beyaz eşya kampanyası için son 5 gün!

Halkalı ve Bahçeşehir'de ev alana beyaz eşya kampanyası için son 5 gün!

Markalı konut projelerinin platformu www.evdekifirsat.com,Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan herkese dev beyaz eşya paketi kampanyasını yoğun istek üzerine uzattı.





Kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak isteyenler için son gün 4 Mayıs!


Markalı konut projelerindeki fırsat evleriavantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran evdekifirsat.com, kullanıcılarından büyük ilgi gören 2+1 Ev Haftası kampanyasını 4 Mayıs’a kadar uzattı. Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alanların yararlanacağı kampanya paketindeklimadan çamaşır makinesine, buzdolabından ankastre fırına kadar tüm beyaz eşyalar hediye. 


Evdeki Fırsat fırsatları buluyor, sizinle buluşturuyor!

Sektörde bir ilk olan Evdekifirsat.com sitesinin kampanyaları her hafta yeni fırsatlar ile devam edecek. Sürpriz hediyeler ve kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenler iki kez kazanacak! Ayrıca evdekifirsat.com’da hemen teslim, peşinatsız, ayda 1.850 TL taksitle ödeme avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Yatırım ya da oturma amaçlı hemen teslim ev sahibi olmak istiyorsanızprojeleri dilediğiniz her an www.evdekifirsat.com üzerinden 3D turla inceleyebilir, ödeme planlarıyla ilgili özel taleplerinizi satış ofislerine iletebilirsiniz.


İstanbul’un yeni merkezlerindeki yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

Evdeki Fırsat markalı konut projelerindeyerleşmiş düzeni, peyzaj alanları, sosyal ve spor tesisleriyle ev satın almak isteyenler için Bahçeşehir ve Halkalı’dayer alan projelerde 1+1’den villa tipi konuta uzanan geniş bir portföy sunuyor.Ön ödemesiz taksit fırsatlarından yararlanmak için bir tık yeterli!



Geri Dön