29 / 03 / 2024

Halkalı'da marka projeler yarışıyor

Halkalı'da marka projeler yarışıyor

Yılın 12 ayı tatil köyü konforunda yaşam imkanı sunan sitelere her geçen gün yenisi ekleniyor.



Havaalanına olan yakınlığı, TEM otoyolu ve E-5 çevreyolu bağlantıları ile İstanbul'dan uzaklaşmadan kaliteli yaşamın yeni adresi marka projeler ile Halkalı yenileniyor.

TOKİ Atakent Konutları bölgedeki ilk toplu konut projesi olarak bölgenin merkezinde yer alıyor. Atakent her geçen sene eklenen yeni konutlar ile etap sayısını artırıyor.

İsmini yakınında bulunan Atatürk Olimpiyat Parkı'ndan alan Soyak Olympiakent 4 etaptan oluşuyor. 1 milyon metrekarelik alan üzerinde, 3600 konuttan oluşan, 450 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Olympiakent 2006 yılı sonunda tamamlandı.

Sinpaş tarafından İstanbul Boğaz'ının minyatürü olarak tasarlanan Bosphorus City size boğaz keyfini Halkalı'da sunmaya hazırlanıyor. 446 bin metrekare olan proje, toplam 2 bin 793 konuttan oluşuyor.

Albayrak İnşaat tarafından yapılan Güneşpark Evleri bölgenin gözde semtleri arasındaki yerini aldı. 1. etabında yaşam başlarken, 2. etabı tamamlanmak üzere olan sitede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunuyor.

Artaş Öztaş Doğu ortak girişimiyle gerçekleştirilen Avrupa Konutları projesi 145.000 metrekare alana kurulu ve 3000 konuttan oluşuyor. Halkalı Avrupa Konutları'nın elde ettiği başarı Gaziosmanpaşa TEM otoyolu üzerinde inşa edilen yeni projeye de ismini verdi.

Giriş ve çıkışları güvenlik kontrollü, açık kapalı yüzme havuzlu, sosyal ve spor tesislerine sahip, kapalı otoparklar ile daha çok yeşil alan sunan bu sitelerde yaşayanlar kendilerini ayrıcalıklı hissetmekte serbest.

Metrekare fiyatlarının 1500-2500 TL aralığında seyrettiği bölgede ekonomik krizin etkisiyle fiyatlarda biraz gerileme yaşansa da yeni projelerin hız kesmeden devam etmesi fiyatların artan bir seyir izleyeceğinin önemli bir göstergesi.

Sabah

Geri Dön