25 / 04 / 2024

Halkbank TOKİ kredilerinde faizi yüzde 1.24'e indirdi

Halkbank TOKİ kredilerinde faizi yüzde 1.24'e indirdi

Halkbank, TOKİ tarafından yaptırılan konut ve işyerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimi kampanyası başlattı



Halkbank, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konut ve işyerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimi kampanyası başlattı. Kampanya süresince, satışları 31 Aralık 2008 tarihine kadar gerçekleştirilmiş, TOKİ'ye ait konut ve işyeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri devam eden kredilere aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranı uygulanacak. Ayrıca kredi sahiplerine 120 aya kadar vade seçeneği de sunulacak. 27 Nisan - 27 Mayıs 2009 tarihleri arasında devam edecek kampanyadan Halkbank'ın yanı sıra başka bir bankadan kredi kullanan konut ve işyeri sahipleri de yararlanabilecek.

TOKİ projeleri için yapılan faiz indirimi kampanyasını değerlendiren Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Bankamız, piyasalardaki olumlu gelişmeleri ve Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini en kısa sürede ürünlerine yansıtarak Halkbank müşterilerinin olumlu ekonomik gelişmelerden en kısa zamanda yararlanmasını sağlıyor" dedi. Kuru,  TOKİ  projeleri için başlattıkları kampanya ile uygun faiz oranları ve vade seçenekleri sunarak tüketicilere, TOKİ'ye olan borçlarını kapatma fırsatı sunduklarını sözlerine ekledi. (Habertürk)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Halkbank TOKİ kredilerinde faizi yüzde 1.24'e indirdi

Halkbank, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konut ve işyerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimi kampanyası başlattı. Kampanya süresince, satışları 31 Aralık 2008'e kadar gerçekleştirilmiş, TOKİ'ye ait konut ve işyeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri devam eden kredilere aylık yüzde 1.24'ten başlayan faiz oranı uygulanacak. 27 Nisan-27 Mayıs 2009 arasında devam edecek kampanyadan Halkbank'ın yanı sıra başka bir bankadan kredi kullanan konut ve işyeri sahipleri de yararlanabilecek. (Sabah)

TOKİ evlerinde cazip kampanya 
 
Halkbank, TOKİ tarafından yaptırılan konut ve işyerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimine gitti.  
  
Kampanya süresince, satışları 31 Aralık 2008 tarihine kadar gerçekleştirilmiş, TOKİ'ye ait konut ve işyeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri devam eden kredilere aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranı uygulanacak. 120 aya kadar vade seçeneği de sunulacak. 27 Mayıs'a kadar sürecek kampanyadan Halkbank'ın yanı sıra başka bir bankadan kredi kullanan konut ve işyeri sahipleri de yararlanabilecek. (Zaman)

TOKİ borçlusuna HALKBANK nefesi

Halkbank, TOKİ'ye ait konut ve iş yeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri süren kredilerin faizini yüzde 1.24'e düşürdü. Başka bankadan TOKİ kredisi kullanan da uygulamadan yararlanabilecek..

.Halkbank, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konut ve iş yerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimi kampanyası başlattı. Halkbank'tan yapılan açıklamada, kampanya süresince, satışları 31 Aralık 2008'e kadar gerçekleştirilmiş TOKİ'ye ait konut ve iş yeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri devam eden kredilere aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranı uygulanacağı, ayrıca kredi sahiplerine 120 aya kadar vade seçeneği sunulacağı bildirildi.

BAŞKA BANKADAN ALAN DA YARARLANACAK

 Açıklamada, 27 Mayıs 2009'a kadar devam edecek kampanyadan Halkbank'ın yanı sıra başka bir bankadan kredi kullanan konut ve iş yeri sahiplerinin de yararlanabileceği ifade edildi. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, bankanın, piyasalardaki olumlu gelişmeleri ve Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini kısa sürede ürünlerine yansıtarak Halkbank müşterilerinin olumlu ekonomik gelişmelerden kısa zamanda yararlanmasını sağladığını kaydetti. Kuru, kampanya ile uygun faiz oranları ve vade seçenekleri oluşturarak, tüketicilere TOKİ'ye olan borçlarını kapatma fırsatı sunduklarını belirtti. (Bugün)

Halkbank'tan TOKİ kredilerine faiz indirimi
 
HALKBANK, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konut ve iş yerleri için kullandırdığı kredilerde faiz indirimi kampanyası başlattı. Kampanya süresince, satışları 31 Aralık 2008'e kadar gerçekleştirilmiş TOKİ'ye ait konut ve iş yeri projeleri için kullandırılan ve geri ödemeleri devam eden kredilere aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranı uygulanacak, ayrıca kredi sahiplerine 120 aya kadar vade seçeneği sunulacak. 27 Nisan-27 Mayıs 2009 tarihleri arasında devam edecek kampanyadan Halkbank'ın yanı sıra başka bir bankadan kredi kullanan konut ve iş yeri sahipleri de yararlanabilecek. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, bankanın, piyasalardaki olumlu gelişmeleri ve Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini kısa sürede ürünlerine yansıtarak Halkbank müşterilerinin olumlu ekonomik gelişmelerden kısa zamanda yararlanmasını sağladığını belirtti. (Akşam)


Geri Dön