27 / 04 / 2024

Halkbank'tan 'emekliliğe 5 kala evim olsun' hizmeti!

Halkbank'tan 'emekliliğe 5 kala evim olsun' hizmeti!

Halkbank'ın, yeni bireysel bankacılık hizmeti "Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun" ile emekliliğine 5 yıl ve daha az kalan, emeklilik ikramiyesi ile konut almayı planlayanlara cazip koşullarda kredi desteği sunduğu bildirildi



Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, uygulama kapsamında, kamu personeli ve kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışanların emeklilik ikramiyesini ödeme planına yerleştirerek yüzde 1,17'den başlayan faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle Halkbank'tan konut kredisi alabildiği belirtildi.

Talep doğrultusunda geri ödemelerin ilk taksitlerinin 2 ay ertelenebildiği kaydedilen açıklamada, "Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun" hizmeti kapsamında alınan konut kredilerinin ödeme planının, kişinin emekli ikramiyesini alacağı tarih baz alınarak hazırlanacağı, ikramiye tutarının, konut kredisi ödeme planına ara ödeme olarak yerleştirilebileceği gibi, vade sonuna da yerleştirilebileceği ifade edildi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, yaptığı değerlendirmede, "Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun" hizmetini Halkbank'ın bireysel bankacılık alanındaki yenilikçi ve müşteri beklentilerini ön planda tutan çizgisinin bir parçası olarak değerlendirdiklerini belirtti.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Emekliliğine 5 yıl kalana ev kredisi

Halkbank `Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun' hizmeti ile emekliliğine 5 yıl ve daha az kalmış, konut almayı planlayan kişilere destek sağlıyor.

Buna göre, kamu personeli ve kamu kurumlarında sözleşmeli çalışanlar emeklilik ikramiyesini ödeme planına yerleştirerek yüzde 1.17'den başlayan faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle Halkbank'tan konut kredisi alabiliyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru "Müşterilerimize cazip koşullarla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi.
Star


Geri Dön