28 / 03 / 2024

Halkbank'tan 'Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun' kredisi

Halkbank'tan 'Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun' kredisi

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı  Bilgehan Kuru: “10 yıl vadede en düşük faiz oranı  Halkbank'ta” diye konuştu



Halkbank, 2009'da Merkez Bankası'nın Para Politikası Kararları'nı  yakından izledi ve faizlerdeki olumlu gelişmeleri öncü bir yaklaşımla kredi ürünlerine yansıttı. En son Ekim 2009'da tüketici ve konut kredilerinde önemli bir indirime gitti. Konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde yüzde 1'in altına çeken ilk banka Halkbank oldu. Halkbank 2010'un bu ilk döneminde de aynı fiyatlama politikasıyla devam ediyor.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı  Bilgehan Kuru konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:
“Cazip faiz oranları ile hizmete sunduğumuz konut kredimiz 120 aya kadar vade ve esnek ödeme seçenekleri içeriyor. 2009 yılı Ekim ayında yaptığımız ve halen devam eden indirimle konut kredimizin aylık faiz oranı 36 ay vadede yüzde 0,88; 37–60 ay arası vadede 0,92; 61–120 ay arası vadede yüzde 0,95 oldu. 

Halkbank, başka finansman kuruluşlarından, daha önceki dönemlerde konut kredisi kullanmış tüketicilere, kredilerini Halkbank'a taşımaları ve mevcut avantajlı faiz oranlarımızdan yararlanmaları imkanını sunuyor. Kamu çalışanları, emekliler ile maaşlarını Halkbank aracılığıyla alan müşterilerimizin diğer bankalardan kullanmış oldukları konut kredilerini masrafsız Bankamıza taşıyabilmeleri amacıyla, Bordro 24 Transfer Konut Kredisi ürünümüzün aylık faiz oranını 144 ay vade için yüzde 0,99, komisyon oranını 0 olarak belirledik.”

Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun Kredisi
Halkbank tarafından hizmete sunulan ve bugünün çalışanlarını emekliliklerinde ev sahibi yaparak rahat ettirmeyi amaçlayan son derece önemli bir uygulama. Halkbank, “Emekliliğe 5 Kala Evim Olsun” hizmeti ile emekliliğine 5 yıl ve daha az kalmış, konut almayı planlayan kişilere ihtiyaç duydukları desteği sağlıyor. Uygulama kapsamında, kamu personeli ve kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışanlar emeklilik ikramiyesini ödeme planına yerleştirerek yüzde 0,85'ten başlayan faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle Halkbank'tan konut kredisi alabiliyor. Ayrıca, talep doğrultusunda geri ödemelerin ilk taksitleri, 3 ay a kadar ertelenebiliyor.

Konut kredisi kullanana işsizlik sigortası  hediye
Konut kredilerinde en fazla kampanya düzenleyen bankalar arasında bulunan Halkbank, kısa bir süre önce  “Kredi İşsizlik Sigortası” Hediye Kampanyası'nı müşterilerine sundu. Kampanya, konut kredisi kullanacak müşterileri “Kredi İşsizlik Sigortası” ile güvence altına alıyor. Üstelik kampanya süresince bu güvence Halkbank'tan hediye ediliyor. Tüketiciler bu özel kampanyadan 03 Şubat 2010 – 30 Haziran 2010 tarihleri arasında yararlanabiliyor. 

Kuru  açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:
“2009'un tamamında konut kredilerinde sektörün üzerinde bir büyüme sağladığımızı rahatlıkla ifade edebiliriz. İçinde bulunduğumuz 2010 yılında da kredi çalışmalarımıza, cazip koşullar sunan yeni ve yenilikçi ürünlerle aralıksız devam edeceğiz”

 


Geri Dön