29 / 03 / 2024

Haluk Şahin Yazgı sanayi mahallesi yatırımlarını inceledi!

Haluk Şahin Yazgı sanayi mahallesi yatırımlarını inceledi!

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.



Mahallede yeni düzenlemelerle yapılan spor ve oyun park alanları ile imar planına göre açılması planlanan yol güzergâhını giden Başkan Yazgı, karşılaştığı mahalle sakinleriyle sohbet etti. 

Yeni dönemde Sanayi Mahallesinin daha iyi hizmetler alacağının altını çizen Başkan Yazgı, "İnşaatı devam eden yeni Devlet Hastanemiz bu mahallemizde olacak. Ayrıca herkesin yakından takip ettiği gibi  TOKİ  ile işbirliği yaparak sanayi dönüşüm projesi başlatmış olduk. Şuan mevcut sanayi bölgesi tamamen değişecek ve bambaşka bir alana taşınacak. Buraya yeni bloklar, yeni yerleşim alanları kurulacak. Kısacası Sanayi Mahallemiz altın çağını yaşamaya başlayacak. Bütün bunların yanında bizde belediye olarak mahallemizde yapmamız gerekenlerin notunu aldık. Yatırım programı ve plan dâhilinde hizmetlerimiz gelmeye devam edecek" diye konuştu. 

Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ise konuşmasında "Başkanımız Mahallemize gelerek bizleri onurlandırmıştır. Yaptığı hizmetlerden dolayı Allah Razı olsun diyor, mahallem adına kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. 


Geri Dön