29 / 03 / 2024

Hamamlıçayköy Kaplıcası yenilendi!

Hamamlıçayköy Kaplıcası yenilendi!

Çorum Hamamlıçayköy Kaplıcaları, yaz sezonuna kapılarını açtı. Uzun süredir devam edren Yenileme çalışmalarının bitmesi ile yeni bir yüz ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Hamamlıçayköy Kaplıcaları yaz sezonuna hazır.



Hamamlıçayköy düzenlenen törenle yeniden faaliyet vermeye başladı. Açılışa AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, AKP İl Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, Üçtutlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, Taksiciler ve Minibüscüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.



Kurdeleyi kesen AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, tesiste incelemelerde bulundu. İşletme Sorumlusu Bekir Söylemez tesis hakkında yetkililere bilgi verdi. Söylemez, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek için yenilendiklerini ve 7/24 daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi. 



Hamamlıçay Köyü Kaplıcaları İşletmecisi Bekir Söylemez yaptığı açıklamada insan vücudunu koruyan ve şifa dağıtan su kaynağı olarak dikkat çeken kaplıcanın Çorum’da marka haline geldiğini belirterek yapılan tadilat ile birlikte yeniden hizmette olduklarını söyledi. Erkek ve bayanlar için iki ayrı havuzun bulunduğunu ve mevcut kaplıcalara ek bina yaparak burada özel odalar halinde jakuzili duş kabinlerinin yerleştirildiğini dile getiren Söylemez, kaplıcaların sabah saat 05.00 de hizmete açıldığını ve gece saat 24.00’e kadar hizmet verdiğini söyledi.



Kaplıcada çıkan sıcak suyun astım, bronşit ve cilt hastalıklarına iyi geldiğini anlatan Söylemez, kaplıcalara gelenler için ayrıca piknik alanlarının oluşturulduğunu dile getirdi. Yenilemede hijyene önem verdiklerini, gelecek olan vatandaşların bunu fark edeceklerinin altını çizen Söylemez, servis konusuna da açıklık getirerek, Paşa Hamamı önünde servis olacağını 10 kişilik ekip tamamlandığında buradan araç kalkacağını belirtti. Söylemez ayrıca açılışa katılan herkese de teşekkür ederek Çorumluları yenilenen Hamamlıçay Köyü Kaplıcaları’na beklediğini söyledi.



Çorum Haber


Geri Dön