29 / 03 / 2024

Hamdi Yıldırım: Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz!

Hamdi Yıldırım: Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. Yıldırım Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz dedi




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. 

Ordu'da sürdürülen ulaştırma yatırımlarım yerinde görmek üzere Ordu'ya gelen Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, helikopterle OrduGiresun Havaalanı inşaatına indi. Burada şantiye binasında ilgililerden brifing alan Müsteşar Yardımcısı Yıldırım, Bakanlık olarak yatırım alanında ikinci aşamaya geçtiklerini belirtti. Yıldırım, "Bu aşamada süregelen ve dünyanın gıptayla baktığı yatırım dönemine giriyoruz. Bunların başında otoyollar dönemi başlıyor, köprüler, kanallar dönemi başlayacak. Bu da bütün dünyada Türkiye'yi önemli bir hale getirecek" dedi. 

Ordu-Giresun Havaalanının da ikinci havacılık sektörünün teknolojisi açısından önemli bir yatınm olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu havaalanı üzerinde çok titizlikle durduğumuz bir yatınm. 

Çünkü Türkiye'nin denizde ilk havaalanıdır" diye konuştu. 

Yıldırım, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz ve bir heyet ile birlikte helikopterle Ordu-Giresun Havaalanı, Ordu çevre yolu, Fatsa-Kumru-Korgan ve Ordu-Ulubey-GürgentepeGölköy hatlarında yapımı süren yol çalışmalarını havadan inceledi. 



Taka


Geri Dön