23 / 04 / 2024

Hamit Demir: İnşaat sektörü 30 yılda devrim yaşadı!

Hamit Demir: İnşaat sektörü 30 yılda devrim yaşadı!

Türkiye'de 30 yıl öncesinde mahalle aralarında binalar yapılırken, son 15 yıldan bu yana nitelikli, lüks ve akıllı evler üretilmeye başlandı. Hamit Demir, Türk halkının evinin içinin yanı sıra dışının da standartlarının iyi olmasını istediğini belirtti.



Demir İnşaat Başkanı Hamit Demir, inşaatın son 30 yılda nitelik devrimi yaşadığını söyledi. 


Türkiye'de 30 yıl öncesinde mahalle aralarında binalar yapılırken, son 15 yıldan bu yana nitelikli, lüks ve akıllı evler üretilmeye başlandı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türk halkının evinin içinin yanı sıra dışının da standartlarının iyi olmasını istediğini belirtti. Demir, "Sosyal alanları gelişmiş siteler artık standart haline geldi. İnsanların mutluluğu için her türlü detayın düşünüldüğü projeler üretiliyor. Çünkü tüketiciler satın alma sürecinde çok daha söz sahibi" dedi.


Depreme dayanıklı ve akıllı ev teknolojilerinin kullanıldığı nitelikli yapıların da inşa edildiğini belirten Demir,"Tüm bu detaylar inşaat sektörünün evrimini gözler önüne seriyor. Sektörün son 15 yılda baş döndürücü bir hızlageliştiğini söyleyebilirim" diye konuştu.


İnşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini kaydeden Hamit Demir, sektörün gelişmesine ciddi katkılarda bulunduklarını vurguladı.Demir, "Her projemizde öncekinden bir adım daha ilerigidiyoruz. Çünkü her projemizdeen son inşaat teknolojilerini kullanıyoruz. Ayrıca deprem güvenliğinden mimariye kadar önemli projeler geliştirmeye devam ediyoruz"ifadelerini kullandı.Güvenin sembolü olduk. Sadık müşteri kitlesine sahip olduklarını söyleyen Demir, şöyle devam etti: "Sektörde güvenin sembolü haline geldik. Yakaladığımız bu başarı, bizim sektördeki değişimeayak uydurabildiğimizi hatta sektörde öncü rol üstlendiğimizi gösteriyor. Örneğin Demir Romance projemizle Beylikdüzü'nü, Demir La Vida projemizle de Büyükçekmece'yi akıllı ev teknolojileriyle tanıştırdık. Her iki bölgede de inşaat standartlarını yukarı taşıdık."


Sabah


Geri Dön