29 / 03 / 2024

Hamit Zekai Aydeniz, Samsun ve Trabzon'a 5 yıldızlı otel yapacak!

Hamit Zekai Aydeniz, Samsun ve Trabzon'a 5 yıldızlı otel yapacak!

Ege ve Akdeniz'deki turizm bereketinin Anadolu ve Karadeniz'e yayılmaya çalışıldığı dönemde Gaziantepli işadamı Hamit Zekai Aydeniz, Düzce'nin Akçakoca ilçesinin ilk 5 yıldızlı oteli olan Sky Tower Otel'i turizme kazandırdı




60 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen otel, 35 bin metrekare kapalı alanı, 17 bin metrekare bahçesi ve denize sıfır özelliğiyle dikkat çekiyor.

189 odaya sahip Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve en donanımlı turizm tesisi özelliğine sahip otelde 104 adet junior süit, 6 adet VIP süit, 2 adet VIP Tvmv Spa Odası olmak üzere, 550 yatak kapasiteli toplam 189 oda bulunuyor. Otel Ramazan Bayramı'nda hizmete girecek. Otelin sahibi Aydeniz, Karadeniz'e 5 yıldızlı bir otel kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ege ve Akdeniz'in turizme doyduğunu anlatan Aydeniz, Karadeniz'deki turizm potansiyelinin günden güne arttığını ifade etti. Karadeniz'deki yatırımlarının süreceğine vurgu yapan Aydeniz, Samsun ve Trabzon'a da 5 yıldızlı oteller yapmayı hedeflediklerini belirtti. Aydeniz, "Akçakoca'daki otel yatırımlarımızın ilk halkası oldu. Sahil şeridini devam edeceğiz" diye konuştu.



Geri Dön