20 / 04 / 2024

Ham:m’dan zamansız sandık serisi!

Ham:m’dan zamansız sandık serisi!

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasa



İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasarım anlayışı sunuyor.


İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için mobilya ve aksesuar üretim alanı olarak faaliyete geçirilen Ham:m, doğal malzemenin kusursuz işçilikle harmanlandığı el yapımı ürünlerle iç mekanları zamansızlaştırıyor.


İç Mimar Muhammet Taşlı imzasını taşıyan, kübik ve geometrik formlarıyla fonksiyonel çözümler sunan Sandık, mekan ve kişiye özel olarak yorumlanabilen tasarım alternatifleriyle farklı stillerdeki dekorasyon çözümlerinde tamamlayıcı bir rol oynuyor. 


Kullanıcının talep ve ihtiyaçlarına göre komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyonlarda üretilebilen Sandık, 40 cm’den 2 metre 80 cm’e kadar değişebilen ölçüleriyle her zevke ve mekana uyum sağlayabiliyor. Masif meşe ahşap malzemeden üretilen Sandık’ta herhangi bir teknolojik rayın kullanılmaması ve çekmecelerin ahşap çıtalar üzerinde hareket etmesi, doğallığın, tasarımın her noktasında hissedilmesini sağlıyor.


Masif ahşabın kendi doğal renginin kullanıldığı tasarımda, ustaların üretim aşamasında uygun gördükleri yerlere konumlandırdıkları pirinç kulplar, görünüm ve şekil açısından kusursuz bir bütünlük oluşturuyor. Metal ayaklar üzerinde konumlandırılan Sandık, su kontrasından yapılan iç dizaynı ile dekorasyonda sadelikten yana olanların ilk tercihi haline geliyor.


Geri Dön