23 / 04 / 2024

Hampton by Hilton'un imza töreni bugün yapılacak!

Hampton by Hilton'un imza töreni bugün yapılacak!

Hilton Worldwide, Türkiye 'nin çeşitli şehirlerindeki Hampton by Hilton projelerinin duyurusunun yapılacağı Kayaşehir 'deki Hampton by Hilton otelinin imza törenin gerçekleştirileceği bir basın toplantısı yapacak



Dünyanın önde gelen küresel konaklama şirketi Hilton Worldwide, yeni otel geliştirme projelerindeki ivmesini artırırken, Türkiye 'deki büyümesini portföyündeki bütün markalarıyla sürdürüyor.

Firma, Türkiye 'nin çeşitli şehirlerindeki Hampton by Hilton projelerinin duyurusunun yapılacağı Kayaşehir 'deki Hampton by Hilton otelinin imza törenin gerçekleştirileceği bir basın toplantısı yapacak. İstanbul 'da inşa edilmekte olan Kayaşehir Avrupa 'nın en büyük uydu kenti olacak.

Basın toplantısında, Hilton Worldwide Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini ve Makro İnşaat Genel Müdürü Acun Uyar bir araya gelerek Hampton by Hilton Kayaşehir anlaşmasını imzalayacaklar.

Söz konusu basın toplantısında Hilton Worldwide 'ın Hampton By Hilton markasının Türkiye 'deki yeni yatırım planlarıyla ilgili değerlendirmeleri ve çeşitli yeni otel anlaşmaları gibi önemli stratejik açıklamalar yapılacak.


Geri Dön