24 / 04 / 2024

Hamza Karataş Osmancık projelerini anlattı!

Hamza Karataş Osmancık projelerini anlattı!

Yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik" dedi




Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Karataş, yapılan çalışmalarla ilgili de muhtarlara bilgi verdi.


İlçeye yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik. Şu anda 5 projemiz daha hizmete giriyor. Osmancık’ın 7 yıllık mirası olan Osmancık Kalesinin restorasyonunun ilk etabı tamamlanıyor. Küllük Tepesi mevkisinde 10 dönümlük park projesi tamamlandı. İlçemizin şehir manzarasına hakim Adatepe’ye yapılan mesire alanı tamamlandı. D100 Karayolunda trafik kazalarının engellenmesine ciddi yarar sağlayacak ve trafik güvenliği için büyük önem verdiğimiz Trafik Elektronik Denetleme Sistemi tamamlanmak üzere. Ayrıca ilçemiz oto sanayisine de büyük katkı sağlayacak ve araç sahibi vatandaşlarımız için büyük öneme sahip Araç Muayene İstasyonu da tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde bu yatırımların açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi.


Muhtarların taleplerini de not alan Başkan Karataş, daha sonra muhtarlarla birlikte restorasyonu tamamlanmak üzere olan Osmancık Kalesini gezdi.



Osmancık Belediyesi




Geri Dön