24 / 04 / 2024

Handan Toprak Benli: Avcılar turizm kenti olacak!

Handan Toprak Benli: Avcılar turizm kenti olacak!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret eden Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediyesi’nin başlattığı projeler için “göz kamaştırıcı” ifadesini kulandı...



Almanya’nın Bavyera Eyaleti Üst Düzey Bürokratları’ndan oluşan bir heyet, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti.


Avcılar Belediyesi'nde bugün (30 Eylül 2014 Salı) gerçekleşen ziyarette, Heyet Başkanlığı’nı  Bavyera Eyaleti Başbakanlık Müsteşarı Dr. Peer FrieB’in yaptığı Alman konuklar, Avcılar Belediyesi’nin çalışmaları ve uygulamasına başlanan yeni projeleri ile yakından ilgilendi. 


"Avcılar turizm kenti olacak"


Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Almanya’dan gelen konuklarına,  harita üzerinden Avcılar İlçesi’ni tanıtarak, Avcılar Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Heyetin sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Dr. Toprak Benli, “Bir doğa harikası konumuna sahip olan Avcılar’ı turizm kenti yapmak için çalışıyoruz.  Sosyal projeler, kültür, sanat ve spor alanlarında halkımıza söz verdiğimiz projelerinin altyapısını 5 ayda tamamladık ” dedi.  Bathonia Antik Kenti’nde yapılan kazı çalışmalarını anlatan Başkan Toprak Benli, dezavantajlı grup içerisinde yer alan kadınlar, gençler yaşlılar ve engellilere yönelik başlatılan projelerde gelinen son durumu da anlattı.


"Katkı sunmak istiyoruz"


Heyet Başkanı Bavyera Eyaleti Başbakanlık Müsteşarı Dr. Peer FrieB  de  Avcılar’ın büyük ve güzel bir kent olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanı Dr. Toprak Benli’ye,  bize sunduğu bu geniş bilgilendirme için teşekkür ederiz.  Özellikle sosyal politikaya ilişkin anlattığı projeler  göz kamaştırıcı. Bu projelere biz de katkı sunmak isteriz” dedi.  Dr. Peer FieB, Avcılar Belediyesi ile ortak projeler yapmak istediklerini  de kaydetti.


Avcılar Belediyesi


Geri Dön